H ανακοίνωση της ATHENS VOICE για τον εμπρησμό των γραφείων της

H ανακοίνωση της ATHENS VOICE για τον εμπρησμό των γραφείων της Facebook Twitter
8


"Aν ο εμπρησμός των γραφείων της ATHENS VOICE είναι απόπειρα εκφοβισμού, οι δράστες της επιτυγχάνουν μόνο το αντίθετο αποτέλεσμα. Η Α.V. είναι μια ανεξάρτητη φωνή και θα συνεχίσει έτσι. Δεν θέλουμε να ζούμε σε μια χώρα που καίγονται εφημερίδες και απειλείται η ελεύθερη γνώμη. Θα προσπαθήσουμε με όλη μας τη δύναμη να αποτρέψουμε μια τέτοια εξέλιξη.


Ευχαριστούμε όλους αυτούς που σήμερα σε μια δύσκολη μέρα στάθηκαν δίπλα μας με όλους τους τρόπους. Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας που πέρασαν από τα γραφεία για να μας πουν μια κουβέντα υποστήριξης, να ρωτήσουν αν χρειαζόμαστε κάτι.

Το πραγματικά συγκινητικό κύμα αλληλεγγύης ήταν η καλύτερη απάντηση.


Ο εμπρησμός στα γραφεία της Α.V. δεν πρόκειται να επηρεάσει με κανένα τρόπο τη λειτουργία της. Ευτυχώς οι υλικές ζημιές διορθώνονται. Άλλες δεν έχουμε να μετρήσουμε."

Ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κώστας Τασούλας, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί τα καμμένα από τον εμπρησμό γραφεία της Athens Voice στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 22 και ζήτησε σε μια συμβολική κίνηση να γίνει συνδρομητής του περιοδικού.

8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι έγιναν τα 100 εκατομμύρια δολάρια που πρόσφερε η Amazon στη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ;

TV & Media / Τι έγιναν τα 100 εκατομμύρια δολάρια που πρόσφερε η Amazon στη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ;

Έξι χρόνια από τότε που υπέγραψε το εξαιρετικά επικερδές συμβόλαιό της με την Amazon, τίποτα από όσα είχε αναλάβει να κάνει η 39χρονη Βρετανίδα δημιουργός, δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα.
LIFO NEWSROOM
«I love Lucy»: Οργή, αλκοόλ, χρήμα, ξύλο και απιστίες πίσω από το πιο διάσημο οικογενειακό σόου του κόσμου

Σαν σήμερα / Λουσίλ Μπολ: Η πιο αξιολάτρευτη νοικοκυρά της Αμερικής ήταν μια απάτη

Σαν σήμερα το 1989 πεθαίνει η Αμερικανίδα ηθοποιός Λουσίλ Μπολ, πρωταγωνίστρια της διάσημης τηλεοπτικής σειράς «I love Lucy». Αν και λατρεύτηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές, η πραγματικότητα πίσω από το «Καλύτερο τηλεοπτικό σόου όλων των εποχών» ήταν γεμάτη βία, αλκοόλ και απιστίες.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Eurovision 2025: Προβλήματα με συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό - Ποιες χώρες αντιδρούν

TV & Media / Eurovision 2025: Προβλήματα με συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό - Ποιες χώρες αντιδρούν

Η διευθύντρια της δημόσιας τηλεόρασης στη Σλοβενία, ζητά εξηγήσεις από την EBU για άνιση μεταχείριση στα κράτη-μέλη της, συγκρίνοντας τη διαγραφή της Ρωσίας με τη συνεχιζόμενη παρουσία του Ισραήλ στον διαγωνισμό
LIFO NEWSROOM
Diddy: Από την άνοδο στην πτώση - Το BBC ανακοινώνει ντοκιμαντέρ για τον άλλοτε βασιλιά της χιπ χοπ

TV & Media / Diddy: Από την άνοδο στην πτώση - Το BBC ανακοινώνει ντοκιμαντέρ για τον άλλοτε βασιλιά της χιπ χοπ

Το ντοκιμαντέρ αναδεικνύει ερωτήματα για το πώς η εξουσία, τα χρήματα, ο σεξισμός και η σιωπή λειτούργησαν προστατευτικά για έναν από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της showbiz
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ε όχι και ανεξάρτητη φωνή η Athens Voice... Μια χαρά στοχευμένη αρθρογραφία έχει και ο σχολιασμός επιτρέπεται υπό προϋποθέσεις, και όποτε επιτρέπεται, σε περίπτωση διαφωνίας με την κατεύθυνση του κειμένου, η απάντηση του αρθρογράφου είναι του τύπου "αν δεν σου αρέσει να πας στην Κούβα" και τοιαύτου υψηλού νοητικού επιπέδου και εμβριθούς επιχειρηματολογίας... Να τα λέμε όλα.υ.γ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν επικροτώ την καφρίλα της επίθεσης.
Όταν δεν μας αρέσει μια άποψη δεν είναι ανεξάρτητη και ο αρθρογράφος είναι πληρωμένος δηλαδή; Ενώ απ' την άλλη ας πούμε, ο Κουρής είναι υπόδειγμα ανεξάρτητης δημοσιογραφίας; Ωραία μυαλά, να τα χαίρεστε...
Τον Κουρή ποιος τον ανέφερε ως ανεξάρτητο, τι ακριβώς σύγκριση είναι αυτή?Και προφανώς η παραπάνω φυλλάδα είναι όργανο της ΚΕ πασόκ ελιά, τζήμερων και άλλων τέτοιων γραφικών με την επικάλυψη ενός ούρμπαν (ή έρμπαν δεν θα κολλήσουμε στη προφορά) τάχαμου δήθεν λάιφ στάιλ.Ας θυμηθώ μόνο το εμετικό άρθρο της Σώτης περί κατάργησης επίσημων εορτασμών της επετείου του Πολυτεχνείου. τραμπούκικη η επίθεση αλλά όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχαναΝεοφιλελεύθεροι όλων των χωρών ενωθείτε
Η έννοια της δημοκρατίας είναι η πολυφωνία. Ο καθένας πρέπει και επιβάλλεται να γράφει αυτό που θέλει. Αν εσύ θες να το αντικρούσεις φτιάξε ένα δικό σου έντυπο και γράψε τα δικά σου.