ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.11.2014 | 22:13

Είμαι 17 Χρονών ....

Δεν υπάρχουν αυτοί οι γονείς όλο μου ασκούν ψυχολογική πίεση έχω βαρεθεί τους καυγάδες δεν ασχολούμαι με τίποτα πλέων στο σχολείο κανείς δεν με θέλει και το δείχνει ο καθένας με τον τρόπο του οι φίλοι μου δεν είναι φίλοι γιατί με θαβουν και με κοροϊδεύουν πισώπλατα οι βαθμοί πάνε από το κακό στο χειρότερο.ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΩ ΆΛΛΟ όλοι με μισούν ενώ εγώ ότι έχω το δίνω στους άλλους και ας μου λείψει δεν σκέφτομαι ποτέ αν με συμφέρει κάτι η όχι για να με κάνουνε παρέα εκμεταλλεύοντας με ΑΠΟΡΏ ΓΙΑΤΊ ΥΠΆΡΧΩ ΣΕ ΑΥΤΉΝ ΤΗ ΖΩΉ γιατί να μην είμαι ένα παιδί σαν όλα τα άλλα με του φίλους του δίχως τόσα προβλήματα ??? γιατί??/ θέλω έναν φίλο που να με αποδεχτεί για το ποιος είμαι πραγματικά ποτέ μου δεν έκρυψα τον χαρακτήρα μου και από ότι φάνηκε δεν αρέσει σε κανέναν το να είσαι πραγματικός που να βρω αυτόν που να με αποδεχτεί όπως είμαι??
1
 
 
 
 
σχόλια
αντι να χαρακωνεσαι αλλαξε οτι αλλαζει!για ποιους λογους μαλωνεις με τους δικους σου? δεν μπορει να εχουν σε ολα αδικο... δες που εχουν δικιο και βελτιωσου!μπορεις και τους βαθμους σου να βελτιωσεις λιγο διαβασμα δεν εβλαψε ποτε κανεναν.αυτο θα ειναι και το εισιτηριο σου ξερειςεφοσον η παρεα σου πιστευεις οτι σε κραζει απλα αγνοησε τους και κανε τον καραγκιοζησε ενα χρονο με λιγη προσπαθεια θα εισαι στη σχολη σου και θα μπεις σε νεους κυκλους κι εκει δεν μπορει καποιος θα σε καταλαβαινει και θα ειναι φιλος σου! καλη επιτυχια ευχομαι!
Scroll to top icon