ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.11.2012 | 02:04

Είναι παντρεμένος!

Εδώ και 4 μήνες διατηρώ σχέση με έναν παντρεμένο!Δε μ αρέσει να χώνομαι ανάμεσα στα ζευγάρια αλλά τον αγαπάω!Περνάμε πολύ όμορφα μαζί!Τον νιάζομαι πραγματικά!Υπάρχει περίπτωση να χωρίσει για μένα;;;
6
 
 
 
 
σχόλια
για κανενα "αριθμητικο".χωριζουν οταν τους εχει τελειωσει πληρως η δεν μπορουν να συνεννοηθουν.το οτι καποιος ξενοπηδαει,δεν σημαινει καθολου οτι του τελειωσε για τον συντροφο του.η ζωη το εχει δειξει. πουλανε παραμυθι τρελο στις ξεπετες και το στεφανι τους το εχουν στα οπα οπα..
Μαρια, ειτε 2 μηνες ειτε 1 μερα ειναι παντρεμενος. Δεν εχει να κανει με το χρονο που ειναι σε αυτη τη "σχεση" γιατιπροφανως μαζι της ειναι περισσοτερο απο 2 μηνες. Εχει να κανει με το γεγονος οτι επελεξε να κανει το βημα μαζι της. σαφως κ εισαι ενθουσιασμενη μαζι του κ αυτος ισως αλλα γεγονος ειναι οτι εισαι παντα η 2η του επιλογη. Εαν σε θελει να χωρισει κ να ειστε μαζι. Δεν βλεπω το λογο γιατι να μην το κανει.Κ μη πιστευεις οτι η γυναικα του ειναι μια ξενερωτη που δε τον αγαπα δε τον φροντιζει δεν τον υποστηριζει οπως εσυ γιατι δεν την ξερεις.Απλα θελει κ τη σιγουρια κ το παρανομο.Ειναι απιστευτο ποσα ψεμματα μπορει να πει ο καθενας μας για να δικαιολογησει τις επιλογες του.Εαν εσυ εισαι οκ κ μπορεις να διαχειριστεις το γεγονος οτι με τα μεχρι στιγμης δεδομενα ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ τοτε οκ συνεχισε.Αλλα μη παραμυθιαζεσαι.Ο τυπος ειναι βολεμενος κ δε γνωριζω κανενα που θελει να δημιουργησει εντασεις κ αναταρραξεις στη παρουσα φαση που επικρατει γυρω μας κ να χασει τα σιγουρακια του.
ΟΧΙ δεν υπαρχει καμια περιπτωση να χωρισει για σενα :)θα φας τα λυσσακα σου μαζι του, θα σκας και θα υποφερεις που θα εισαι κρυμμενη να τον βλεπεις για ενα πηδημα οποτε εχει τα ρεπα της η γυναικα του και στο τελος θα σε πεταξει στην ανακυκλωση και θα γυρισει στην γυναικα του η σε μια πιο φρεσκια ερωμενη :)
εσυ θα απαρνιοσουν το τζαμπα φαι/σεξ/ολα στο χερι για απλα ενα καλο πηδημα που το βρισκεις οποτε θες οσο συχνα θες και οσο πικαντικο θες? εμεις οι γυναικες εχουμε την ταση να τα βλεπουμε ολα ωραια αλλα λυπαμαι δεν ειναι. τον βολευει η συγκεκριμενη κατασταση του πασα και δεν θα την αλλαξει! αν αγαπας τον εαυτο σου φυγε οσο ακομα ειναι νωρις!
Scroll to top icon