ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.12.2014 | 14:51

η αληθεια ποναει παντα ε?

Τι σου ειπα ρε? Εισαι κολλητη μου κ εχω το θαρρος να πω και μια αληθεια παραπανω! Σε τσουζει ομως... Αλλα ξες οτι ειναι αληθεια! Δε σου φταιω εγω αν εχεις πολλα μαζεμενα τον τελευταιο καιρο! Εξαλλου απο μονη σου τα λες ολα αυτα! Αν σε πειραζει που τα λεω κι εγω και νομιζεις οτι τα "ακους" οπως λες, μπορεις να παρεις ενα λουτρινο για κολλητη, για να μη σε ενοχλει εκφραζοντας την αποψη του! Να μιλας μονη σου... Οκ??
1
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί τόσος θυμός; Δε μπορώ να ξέρω σε γενικές γραμμές πόσο ανοιχτή επικοινωνία έχετε μεταξύ σας. Αλλά σίγουρα, όχι μόνο εσύ αλλά και όλοι μας καλό είναι να δίνουμε βαρύτητα όχι μόνο στο τι λέμε αλλά κυρίως πως το λέμε. Αν θεωρείς ότι ο τρόπος σου που το είπες στην κολλητή σου ήταν ο σωστός και της μίλησες όμορφα, τότε όντως βρίσκεται σε άρνηση. Δείξε κατανόηση,δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Αυτό που κάνει δε σημαίνει απαραίτητα ότι σε απομακρύνει και ότι σε κρατά σε απόσταση. Εσύ θα το κρίνεις αυτό βέβαια γιατί εσύ την γνωρίζεις.Όμως να έχεις υπόψη σου ότι πολλές φορές το μόνο που έχουμε ανάγκη απλά είναι να μας ακούσουν και τίποτε άλλο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon