ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.11.2012 | 17:29

Θέλω

Θέλω να σταματήσουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας και να αρχίσουμε επιτέλους να εκφράζουμε ξεκάθαρα τα συναισθήματα μας. Να μην τα υπονοούμε, να μην το παίζουμε δύσκολοι/δύσκολες. Δε μου αρέσει το "σε φτύνω για να κολλήσεις", ούτε το "δε σε ψάχνω αν δεν με ψάξεις". Μου αρέσουν τα ξεκάθαρα πράγματα. Θέλω να αρχίσουμε να λέμε στους ανθρώπους αυτά που σκεφτόμαστε. "Μου αρέσεις", "Σε σκέφτομαι συνέχεια", "Θέλω να αρχίσουμε να κάνουμε περισσότερη παρέα", "Θέλω να σε γνωρίσω καλύτερα". Τα παιδιά γιατί είναι τόσο χαρούμενα και ανέμελα (ή ήταν μέχρι να τους πάρουν την πολύτιμη αθωότητά τους τέλος πάντων;). Γιατί είναι αυθόρμητα. ΞΑΝΑΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟ ΣΑΣ! Πείτε αυτό που σκέφτεστε. Θέλω αν σου αρέσω να έρθεις και να μου το πεις. Άντε ρε παιδιά, 22 Νοεμβρίου έφτασε, έχουμε λιγότερο από ένα μήνα. ;) Απολάυστε το!Δ.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ωραιος ο αυθορμητισμος, ειναι γνωρισμα ειδικης περιπτωσης αυτισμου, οπου ο ''αυθορμητος'' μπορει να λεει οχι μονο ''μ αρεσεις'' αλλα και εισαι ασχημη, χοντρη μαζι μ αλλα ενθαρυντικα κι ευχαριστα.
Scroll to top icon