Μπαλτάκος απέναντι: Η πολιτική του φόβου δεν πιάνει

Μπαλτάκος απέναντι: Η πολιτική του φόβου δεν πιάνει Facebook Twitter
11

Στρατηγική ήττα της Ν.Δ. στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές προβλέπει ο πρώην γ.γ. της κυβέρνησης και εκ δεξιών του Σαμαρά στο Μαξίμου Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος σύμφωνα με το Βήμα θεωρεί έκπληξη το να βρεθούν οι 180 ψήφοι για την προεδρική εκλογή.

"Η πολιτική του φόβου δεν πιάνει. Εμείς μπορούμε να παίξουμε με το φόβο των άλλων... Οι Γερμανοί θα χάσουν την Ευρώπη εάν βρεθούμε εμείς εκτός Ευρωζώνης" είπε σε συνέντευξη του στο Kontra, αναφερόμενος σαφώς στους κλυδωνισμούς που θα προκύψουν από μια απόφαση εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.

Επίσης αποκάλυψε ότι είχε εισηγηθεί στονΑντώνη Σαμαρά στρατηγική ρήξης με την τρόικα. "Εμείς κρατάμε αυτούς και όχι αυτοί εμάς" είπε, τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια σωστή άποψη να την οικειοποιηθούμε και όχι να την πολεμούμε".

Επέμεινε, επίσης, στην άποψη ότι "η χώρα καταστράφηκε με το ευρώ και όχι με τη δραχμή" και υποστήριξε, απέναντι στη λογική του Μαξίμου, πως το χρέος δεν είναι βιώσιμο με την εξής φράση: "Αν το χρέος είναι βιώσιμο, τότε η Ελλάδα δεν είναι βιώσιμη".

Τις επόμενες ημέρες ο κ. Μπαλτάκος αναμένεται να ανακοινώσει την 12μελή διοικούσα επιτροπή της πολιτικής κίνησης Ρίζες που σύντομα θα λάβει τη μορφή κόμματος.

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξη του στο Star πριν από μερικές ημέρες, ο κ. Μπαλτάκος, ερωτηθείς για το αν διατηρεί επαφές με τον Πρωθυπουργό μετά την απομάκρυνση του από το Μαξίμου είχε δηλώσει: «Ξέρει τι κάνω και ξέρω τι κάνει».

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Μωρε θα τα ακουσουμε ολα εν οψεο εκλογων ! Ο Μπαλτακος να λεει οτι "η πολιτικη του φοβου δεν πιανει" (καποιοι ισχυριζονται οτι ηταν ο βασικος εμπνευστης της στις προηγουμενες εκλογες),ζηταει να "οικειοποιηθουμε τυχον σωστες αποψεις του Συριζα",και αποκαλει το Ευρω "καταστροφη"!!!Παντως αυτη η περιπτωση εχει και τα καλα της.Αν,παραδειγματος χαριν, δω καποια στιγμη τον Ευαγγελο Μαρινακη να κραδαινει σημαια με το τριφυλλι και να κραυγαζει "ΠΑΟ,ΟΛΕ.ΟΛΕ.ΟΛΕ",τουλαχιστον θα ειμαι προετοιμασμενος και δεν θα μου ελθει κολπος !
Θα περίμενε κανείς η Αριστερά (ως κατεξοχήν διεθνιστική) να είναι πιο κοντά με την Ε.Ε. παρά με τους εγχώριους λαϊκιστές. Και όμως, πόσο κοντά βρίσκονται οι απόψεις ακροδεξιών "προυχόντων" με αυτές του ΣΥΡΙΖΑ. Τυχαίο;
Βασικά,λέει τις ίδιες αρλούμπες που λέει και ο Καμμένος. Το ότι ο πρώην(;) έμπιστος του Σαμαρά αποφάσισε να κάνει κόμμα παραμονή κρίσιμων εκλογών,εμένα απλά μου λέει ότι πάει να κόψει κόσμο από τους ΑΝΕΛ και να τους δώσει σε Σαμαρά αν τύχει και μπεί βουλή
Ο διεθνισμός έχει να κάνει με την συνεργασία των λαών.Όχι αυτών που καταπιέζουν τους λαούς.Στα παπάκια μας αν οι κεφαλαιοκράτες συνεργάζονται καλά.
Αγαπητε Captain Harlock τι γράφεις καταλαβαίνεις?ή απλά πετάς τσιτάτα πλίνθοι, κέραμοι ατάκτως ερημενοι απλα για να πεις κατι?Ο μεγαλύτερος ωφελημένος της διεθνοποιησης, της μείωσης των φραγμών στι μετακίνηση ανθρώπων απο τη μια χωρα στην αλλη είναι το κεφάλαιο που βρίσκει άφθονο και φθηνό εργατικό δυναμικό.Ο μεγαλύτερος χαμένος είναι ο εργαζόμενος λαος που αποκτά απο το πουθενά δεκάδες ανταγωνιστές για τη θεση εργασίας του.Πριν πατήσεις ποστ λοιπόν διάβαζε αυτα που γράφεις!
Έλα Ανήθικε/Andy.ΜΑΘΕ τι είναι ο διεθνισμός και ότι δεν απευθύνεται στο κεφάλαιο.Το κεφάλαιο επεκτείνεται μέσω της παγκοσμιοποίησης.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙΣ που σου παν τα 4 τι μιλάς ;