Τι λέει ο Καμμένος για τη φωτογραφία που έδειξε η Ν.Δ.

Τι λέει ο Καμμένος για τη φωτογραφία που έδειξε η Ν.Δ. Facebook Twitter
1

 

Τι λέει ο Καμμένος για τη φωτογραφία που έδειξε η Ν.Δ. Facebook Twitter

Μέσω Twitter απάντησε ο Πάνος Καμμένος στη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα και στην οποία εικονίζεται ο καταγγελλόμενος για την προσπάθεια δωροδοκίας του Π. Χαικάλη Γ. Παπαγιωτόπουλος στο πλευρό του κατά τη συνάντηση του με τον Α. Τσίπρα την άνοιξη του 2013.

«Η φωτογραφία της ΝΔ είναι Μάρτιο 2013 όπως είπα και στην συνέντευξη προσελήφθει στην Ελληνική τράπεζα την άνοιξη του 2013 και γύρισε στην ΝΔ» σημειώνει ο κ. Καμμένος στο tweet του.

Τι λέει ο Καμμένος για τη φωτογραφία που έδειξε η Ν.Δ. Facebook Twitter

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Linkedln ο Γιώργος Αποστολόπουλος δηλώνει πως διετέλεσε σύμβουλος και των Αντώνη Σαμαρά, Γιώργου Παπανδρέου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αλλά και σύμβουλος σε τράπεζα.

O κ. Καμμένος στο Twitter κάνει retweet το εξής:

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ είχε δηλώσει νωρίτερα στη συνέντευξη Τύπου για το θέμα ότι ο καταγγελλόμενος ήταν μαζί του στη Ν.Δ., τον ακολούθησε όταν έφυγε από το κόμμα, υπήρξε συνεργάτης των ΑΝΕΛ, αλλά έφυγε.

Τι λέει η Νέα Δημοκρατία:

«Μετά τις «καταγγελίες» για …κουμπαράδες και τα τηλεοπτικά σόου Ξουλίδου, τώρα στο κακοπαιγμένο θέατρο προστέθηκε και ο Χαϊκάλης. 

Είναι ολοφάνερο για ποιο λόγο στήνονται αυτές οι άθλιες παραστάσεις: για να μην ψηφιστεί Πρόεδρος Δημοκρατίας και η χώρα να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές.

Για λόγους δημοσίου συμφέροντος πρέπει να δοθούν αμέσως στη δημοσιότητα τα στοιχεία. Αν δεν υπάρχουν, να κινηθούν αμέσως οι νόμιμες διαδικασίες εναντίον των δραστών αυτής της άθλιας ιστορίας. 

Η βιασύνη με την οποία ο κ. Τσίπρας έσπευσε να υιοθετήσει τις υποτιθέμενες καταγγελίες δείχνει και ποιοι επιλέγουν να κολυμπούν στον βούρκο». 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
"Προσελήφθη" με η και όχι με ει. Αμάν με την αμορφωσιά των πολιτικών, μόνο εγώ τη βρίσκω απαράδεκτη???? Πολιτικός είσαι όχι ο ψαράς της γειτονιάς.