ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.1.2015 | 22:44

Tinder-απογοήτευση

Λοιπόν, μπήκα στον πειρασμό να φτιάξω προφίλ στο Tinder από περιέργεια. Γνωρίζω φυσικά ότι αυτό το προγραμματάκι/site ενδείκνυται για περιστασιακό φλερτ/σεξ, οπότε δεν μ' ενδιέφερε να γνωρίσω εκεί μέσα κάποιον, αλλά απλώς να παρατηρήσω τι ..προϊόν κυκλοφορεί στις διαδικτυακές γνωριμίες. Έκανα τις απαραίτητες ρυθμίσεις που απαιτούνταν, όρισα ως επιθυμητές ηλικίες τις 28-35(όσο γίνεται δηλαδή πιο κοντά στα 30 μου χρόνια) κι ως απόσταση αναζήτησης τα 80 χλμ(σιγά το πράγμα, μια-δυο ωρίτσες με το αυτοκίνητο).Το πρόβλημα εμφανίστηκε όταν, περνώντας απ' την οθόνη του κινητού μου σχεδόν 100 φωτογραφίες διαφόρων ανδρών, διαπίστωσα με κάποια ελαφριά αίσθηση τρόμου ότι δεν μου άρεσε κανείς τους! ΚΑΝΕΙΣ! Δεν είναι ότι έχω υψηλά στάνταρντ ή μια εντελώς δική μου άποψη περί ομορφιάς, κάθε άλλο! Αλλά ρε παιδιά, οι περισσότεροι απ' όσους μου εμφάνιζε το πρόγραμμα και ειδικά οι άνω των 30, ήταν ακριβώς αυτό το είδος που αποκαλείτε "κλαρινογαμπρούς" -αν δηλαδή έχω καταλάβει σωστά την έννοια του όρου. Οι 7 στους 10 είχαν φωτο τους αποκλειστικά με μαγιό από κάποια καλοκαιρινή τους εξόρμηση και κάποιοι άλλοι καμάρωναν κουστουμαρισμένοι μπροστά από κάποιο ακριβό αμάξι!Δεν τους κατηγορώ, δικαίωμά τους να πλασάρουν τον εαυτό τους όπως επιθυμούν, απλώς δεν είναι ούτε κατά διάνοια το είδος άντρα που θα ήθελα να σχετιστώ μαζί του. Και σας επαναλαμβάνω, δεν είμαι καμιά περίεργη που ζητά πολλά ή έχει τρελές απαιτήσεις, αλλά από αυτή την 24ωρη εμπειρία μου στο Tinder διαπίστωσα με τρόμο πως αν είναι τόσο δύσκολο να βρω κάτι που να μου αρέσει μέσα στα site γνωριμιών όπου υπάρχει τόση ποικιλία, τότε πώς ελπίζω να βρω κάποιον στον έξω κόσμο όπου δεν έχω και πολλές επιλογές; Μάλλον πρέπει να δεχτώ το γεγονός πως θα συνεχίσω να είμαι μόνη μου για πάααααρα πολλά χρόνια ακόμα!
2
 
 
 
 
σχόλια
:Ρ Αρχικά κατακρινω το γεγονός που αντί να βγεις για ενα ποτό με τις φίλες σου, να δεις όσους είδες στην εφαρμογή απο κοντά, επέλεξες να την κατεβάσεις..! Έπειτα στο ίντερνετ θα δεις απλα μια φωτογραφία που ο καθένας έχει επιλέξει ακριβώς γι αυτόν τον σκοπο να σου κάνει εντύπωση ειτε καλη είτε κακή οπως στην συγκεκριμένη περίπτωση ... βλέπεις αλλες ενθουσιάζονται με κοιλιακούς , όσον αφορά την φωτογραφία με τα μαγιο, άλλες με τα λεφτά , σχτεικά με το αμάξι... που θέλω να καταλήξω .. σίγουρα αυτη η εμπειρια δν θα καθορίσει το μέλλον της ερωτικής σ ζωης, ουτε στο ελάχιστο δεν θα επρεπε να το τραβηξεις τοσο πολύ κ να θεωρήσεις οτι επειδή δν υπηρχε κάποιος εκεί δεν θα υπάρξει και έξω στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ. Άλλωστε μην ξεχνάς οτι αυτοι που δεν μπορουν να ανταποκριθούν σε πραγματικές περιστασεις καταφεύγουν στο ιντερνετ .. οχι σε όλες τις περιπτωσεις αλλα σε αρκετές πιστευω !
Scroll to top icon