ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.1.2015 | 15:04

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!

Ερωτηση προς κοπελες: Θα αφηνατε το αγορι σας να κοιμηθει σε σπιτι φιλης του, εστω κ αν κοιμουνταν σε αλλο δωματιο? Κ αν οχι πως θα του το λεγατε? Ειδικα αν δεν σας εχει ρωτησει καν, απλα σας το ανακοινωσε?
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν μας λες το λόγο για τον οποίο θέλει να κοιμηθεί σπίτι της. Είναι άρρωστη και χρειάζεται βοήθεια? Τότε τι να κανεις.. Το κάνουν από μικρά παιδιά? Εγώ ως ελεύθερη σε κάποιες εκδρομές έχω μοιραστεί κρεβάτι με φίλο μου χωρίς να γίνει τίποτα αλλά τώρα σε σχέση δεν θα το έκανα και δεν θα μου άρεσε να μου το κάνει.
Εξαρτάται από τις συνθήκες γενικά. Την ξέρω τη φιλη του; Δεν έχει υπάρξει φλερτ μεταξύ τους; Γιατί θα κοιμηθεί σπίτι της; Τον φιλοξενεί σε άλλη πόλη, είχαν μαζευτεί εκεί και βαριόταν να γυρίσει στο δικό του, απλά θέλει να πάει να κοιμηθεί σπίτι της;Εγώ σε γενικές γραμμές επειδή τις φίλες του αγοριού μου τις ξέρω και τις συμπαθώ, δε θα είχα πρόβλημα, αλλά όπως είπα αν υπήρχε κάποιος λόγος που χρειάστηκε να κοιμηθεί σπίτ της. Και όχι στο ίδιο κρεβάτι φυσικά. Όσο για το πώς θα του το πεις, εξαρτάται από τη δυναμική της σχέσης σας κι αν νιώθεις την άνεση να διαμμαρτυρηθείς γι'αυτό χωρίς να νιώσει πως κακολογείς τη φίλη του. Άποψή μου είναι πως ο,τιδήποτε μας ενοχλεί πρέπει να το λέμε αμέσως, όχι με γκρίνια και μούτρα, απλά να το λέμε: "Να ξέρεις, δε μου αρέσει που κοιμάσαι στη φίλη σου, δε νιώθω άνετα με αυτό." Από εκεί και πέρα, δε μπορείς να το απαγορεύσεις, ας κάνει ό,τι νομίζει.
Η κτητικοτητα ειναι οτι χειροτερο και διωχνει τους ανθρωπους απο διπλα σου. Μη τρελαινεσαι ετσι κ αλλιως αν ο αλλος σου την κανει δεν αξιζε να ειναι μαζι σου.
Scroll to top icon