ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.1.2015 | 21:25

Εμαθα οτι ο πατερας μου ειναι...

Ειμαι 19 χρονων! Εχω να δω τον πατερα μου απο τα 6. Τον οποιο περα απο φωτογραφιες, ως αναμνηση τον θυμαμαι ελαχιστα και σε μεμονωμενες στιγμες.Ηξερα οτι ηταν ζωντανος αλλα δεν ειχα κανενα στοιχειο και εκεινος δεν εδωσε ποτε κανενα σημειο ζωης μεχρι προσφατα.Με πηρε τηλ. και μου ζητησε να συναντηθουμε.Η μανα μου με προετοιμασε πως θα πρεπει να ειμαι ετοιμος ν'ακουσω μια αληθεια η οποια ισως να μου φανει σκληρη. Η μητερα μου απεφευγε παντα να μιλα ξεκαθαρα για τον λογο που ο πατερας μου εξαφανιστηκε.Για να μην τα πολυλογω, ο πατερας μου, μου ειπε ολη την αληθεια. Οχι την ιδια μερα που συναντηθηκαμε αλλα καποια απο τις επομενες.Και εκει που ημουν πανευτυχης που μπηκε ξανα στη ζωη μου και φαινοταν τοσο ωριμος, ανοιχτος, γεματος αγαπη αλλα και ενοχες, μου εξομολογειται το απιστευτο! Ποιο; Οτι την κουναει την αχλαδια!!!Ναι, ο πατερας μου! Και το ακομα πιο κουλο;;;Η μανα μου λεει το γνωριζε οταν παντρευτηκε αλλα ηταν τοτε και οι δυο τρελα ερωτευμενοι και ειπαν να το προσπαθησουν.Οταν περασαν τα χρονια και του εφυγε ο ερωτας, ζητησε διαζυγιο! Και παρακαλεσε τον πατερα μου πως αν σκοπευει να ξαναφτιαξει τη ζωη του με καποιον αντρα, να μην μας ξαναενοχλησει τουλαχιστον μεχρι να ειμαι σε καποια ωριμη ηλικια ωστε να κατανοησω. Και ετσι εγινε. Το θεμα ειναι οτι εγω ξενερωσα καργα με το σκηνικο. Και με το οτι κυριως ο πατερας μου ειναι gay και το γεγονος οτι η μητερα μου γνωριζε και παρόλα αυτα εκανε παιδι μαζι του. Ημουν με λιγα λογια το αποτελεσμα ενος πειραματος. Εχω απογοητευτει πληρως! Και με τους δυο.Η μανα μου λεει οτι ο πατερας μου ειναι ο καλυτερος ανθρωπος που γνωρισε ποτε και ο πατερας μου την δικαιολογει λεγοντας πως ηθελε να με προστατευσει πραττοντας ετσι.Χεσμενη την εχω την προστασια της και την καλοσυνη του.Καλυτερα να μην ειχα μαθει ποτε την αληθεια. Μια αληθεια που δεν μπορω να την μοιραστω με κανεναν παρα μονο με αγνωστους...
4
 
 
 
 
σχόλια
Σύνελθε ρε αγόρι μου! Ομοφυλόφιλος είναι ο πατέρας σου, όχι δολοφόνος και βιαστής παιδιών κατα συρροή και εξακολούθηση!Αυτό που έχεις να καταλογίσεις στους γονείς σου (ΝΑΙ, ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ) είναι όλο αυτό το ακατανόητο ψέμμα που καλλιεργούσαν τόσα χρόνια, με θύμα εσένα, το ίδιο τους το παιδί...Με αυτό να θυμώσεις. ΌΧΙ με το τι κάνει ο πατέρας σου στο κρεβάτι του. Όχι τίποτα άλλο, αλλά στην τελική δεν σου πέφτει και λόγος τι κάνει στην ερωτική του ζωή...Και αν θες να ξέρεις, ΌΛΑ μα ΌΛΑ τα παιδιά που προκύπτουν από έναν γάμο, αποτελέσματα πειράματος είναι. Εκτός κι αν είναι "ατυχήματα".
Δε ξέρω πραγματικά από που να ξεκινήσω...Καταρχάς θα σου πω ότι βρίσκω απαράδεκτη την φράση: "Κουνάει την αχλαδιά!". Γενικά αλλά και ειδικά καθώς την χρησιμοποιείς για τον ίδιο σου τον πατέρα (ό,τι και να'ναι. και σιγά, τι είναι στην τελικά;!). Ναι, είναι πατέρας σου! Το έχεις συνειδητοποιήσει; Θα έπρεπε να ντρέπεσαι...Ακόμα και αν δεν σου αρέσει αυτό που είναι, οφείλεις τουλάχιστον να τον σέβεσαι και να μιλάς για αυτόν κόσμια. Υπάρχεις εξαιτίας του. Οφείλεις την αναπνοή του (και) εξαιτίας του μικρέ κακομαθημένε, αγνώμων.Έχεις σκεφτεί άραγε γιατί αυτοί οι δυο άνθρωποι που τόσο σεβάστηκαν ο ένας τον άλλον, αναγκάστηκαν να λάβουν, μια τόσο σκληρή απόφαση; Συνειδητοποιείς πόσο αποκαρδιωτικό είναι να επιβεβαιώνονται οι φόβοι τους μέσα από το ίδιο τους το παιδί;! Να σε προστατεύουν από την "κακή κοινωνία" και να βλέπουν εν τέλει, μετά από θυσίες και πόνο χρόνων, το πρόσωπο της σε εσένα;Τους επιβεβαιώνεις μικρέ. Και λυπάμαι για αυτό.Το ότι ο πατέρας σου μπορεί να έλειπε ως φυσική παρουσία αλλά ήταν μαζί σου νοητά, καθώς θέλησε να μπει στη ζωή σου τώρα, το έχεις αναλογιστεί; Και πως άραγε βρήκε το τηλέφωνο σου; Πήγε σε μέντιουμ;;; Μάλλον όχι. Αν τους δώσεις μια ευκαιρία να σου εξηγήσουν και να σου πουν περισσότερα, θα δεις ότι ίσως (για να μην πω βέβαια) αυτοί οι άνθρωποι να μην έπαψαν ποτέ να είχαν επικοινωνία. Ο λόγος που μια άγνωστη σου μιλά τόσο σκληρά, δεν είναι επειδή σε βρίσκει παιχνίδι για ξεκάβλωμα ώστε να εκτονώσει τα απωθημένα της αλλά επειδή τυγχάνει να έχω έναν αδερφό ομοφυλόφιλο.Ένας ομοφυλόφιλος ΑΝΔΡΑΣ με λιονταρίσια ψυχή, γενναίος, ευγενικός και με μια απεριόριστη αγάπη μέσα του. Είναι ο καλύτερος άνθρωπος που ξέρω (δες σύμπτωση....) και με πικραίνει πολύ να ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι σαν κι εσένα που απορρίπτουν τόσο σπάνιους ανθρώπους με αρετές που δεν βρίσκεις ούτε μια στο μέσο άνθρωπο επειδή πολύ απλά ερωτεύονται με "διαφορετικό" τρόπο από εκείνους.Παρ'το αλλιώς μικρέ. Θα χτυπήσεις το κεφάλι σου αν κλείσεις τη πόρτα σου στην αγάπη.Εσύ περίμενες μια ζωή έναν πατέρα, ήρθε. Τον έχεις! Και είναι άξιος. Αυτά.
Λογικό να έχεις πάθει σόκ αλλα μόνο το αποτέλεσμα ενός πειράματος δεν είσαι!Σκέψου γύρω σου ότι τα περισσότερα παιδια γεννιούνται είτε τυχαία, είτε λόγω κοινωνικών συμβιβασμων και δεδομένων, λίγα είναι τα παιδια που γεννιουνται επειδη θελουν και οι δυο γονεις πολυ. Εσύ ανήκεις σε αυτη την κατηγορια.Βασικά δεν στο λεω για να σου χρυσωσουμε το χαπι τωρα, αλλα σκεψου ποσα διαζυγια, ποσους σκοτωμους, ποσα παιδια δεν μεγαλωνουν σωστα. Οι γονεις σου τουλαχιστον ηταν παντα ειλικρινεις μεταξυ τους, παντα σεβονταν ο ενας τον αλλον και παντα αγαπιοντουσαν, φαινεται απο την σταση τους. Ισως καλο θα ηταν να μιλησεις με καποιον ψυχολογο γιατι το σοκ ειναι μεγαλο και εκτος χορου ολοι πολλα τραγουδια λεμε, αλλα δεν υπαρχει κανενας λογος να βλεπεις τα πραγματα αρνητικα.
Scroll to top icon