Ελεύθερος ο άντρας που «επιτέθηκε» στη Λίντσεϊ Λόχαν

Ελεύθερος ο άντρας που «επιτέθηκε» στη Λίντσεϊ Λόχαν Facebook Twitter
2

Ένας αστυνομικός της Νέας Υόρκης δήλωσε ότι ο 25χρονος που φιλονίκησε με την Λίντσεϊ Λόχαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου της πόλης σχετικά με φωτογραφίες που υποτίθεται ότι αυτός τράβηξε με το κινητό του τηλέφωνο, αφέθηκε ελεύθερος.

Ο υπάλληλος δεν ήταν εξουσιοδοτημένος να μιλήσει δημόσια και επικοινώνησε με το Associated Press υπό τον όρο της ανωνυμίας.

Μετά από συνομιλία της αστυνομίας με τη Λόχαν και με τον κατηγορούμενο, LaBella, αποφασίστηκε ότι οι κατηγορίες εναντίον του δεν μπορούν να τεκμηριωθούν.

Η Λόχαν επιτέθηκε στον LaBella, τον οποίο γνώρισε σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Μανχάταν, επειδή υποψιάστηκε ότι έβγαζε φωτογραφίες με το κινητό του ενώ αυτή διασκέδαζε. Η φιλονικία τους συνεχίστηκε σε διάδρομο ενός ξενοδοχείου, όπου η Λόχαν ισχυρίστηκε ότι αυτός προσπάθησε να την πνίξει.

Στο παρακάτω βίντεο, τα 25 χρόνια της Λίντσεϊ σε 60 δευτερόλεπτα:

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

2 σχόλια