ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.1.2015 | 12:56

προβλημα με τ σωμα μ

Γεια σας ειμαι κοπελα.ειμαι 1.65 κ 61 κιλα ο σωματοτυπος μ ειναι αχλαδι κ παιρνω τ κιλακια γυρω απο τν κοιλια...δν μ αρεσε καθολου τ σωμα μ...συνεχεια φοραω φαρδιες μπλουζες γ ν κρυβω τ προβκημα μ..τ καλοκαιρι δε απελπισια...οτν ημν 52 κικα δν ειχ κανενα προβλημα μ αρεσε τ σωμα μ...θελω τοσο πλ ν ξαναχασω κιλα..ν ξαναγινω οπως πριν..
1
 
 
 
 
σχόλια
ειμαι 1,75 και 52 κιλα...ειμαι στη φαση που βελτιωνομαι απο την ψυχογενη ανορεξια. ΠΡεπει να με φανταζεσαι ως το ειδωλο σου γιατι εχω και τα κιλα που θες και ειμαι και ψηλη...Ενα πραγμα εχω να σου πω: ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ.Ο καθενας ειναι ξεχωριστος με τον τροπο σου. Και οπως γραφει και στο αλλο σχολιο, βαζω στοιχημα οτι εισαι μια κουκλα!!!Εγω με την ανορεξια σχεδον ποτε δεν ημουν ευχαριστημενη με το σωμα μου. Ολο με εβλεπα χοντρη. ΜΕχρι που εμεινα πετσι και κοκκαλο και αηδιαζα ακομα παραπανω με την εικονα μου.Στο κατω κατω, αν το θες τοσο πολυ, ξεκινα λιγη γυμναστικη...κανε τρεξιμο που βοηθαει και στην ψυχικη ηρεμια!!!Να προσεχεις και μαθε να αγαπας το σωμα σου!
Scroll to top icon