Κατάινεν: Πιθανό να δοθεί παράταση προθεσμιών στην Ελλάδα

Κατάινεν: Πιθανό να δοθεί παράταση προθεσμιών στην Ελλάδα Facebook Twitter
1

Προσήλωση στις μεταρρυθμίσεις που έχουν συμφωνηθεί με τους δανειστές, ζήτησε από την Ελλάδα ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γίρκι Κατάινεν, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προσφερθεί περισσότερος χρόνος για την επίτευξη ορισμένων στόχων.

«Περιμένουμε από αυτούς να τηρήσουν όλες τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει» δήλωσε στην αγγλόφωνη υπηρεσία του γερμανικού ραδιοφωνικού δικτύου Deutschlandfunk.

Πρόσθεσε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρέπει να διασφαλίσει ότι όλα τα κράτη μέλη δέχονται ίση μεταχείριση και ότι τα συμπεφωνημένα θα τηρηθούν, αλλά δεν απέκλεισε τη χορήγηση μίας χρονικής παράτασης για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων.

«Δεν είπα ότι οι προθεσμίες δεν πρέπει να παραταθούν. Απλώς είπα ότι όσο πιο γρήγορα η Ελλάδα εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις, τόσο πιο γρήγορα θα δημιουργηθούν νέες θέσεις απασχόλησης» εκτίμησε. Δήλωσε τέλος ότι ελπίζει πως η Ελλάδα και οι εταίροι της στην ευρωζώνη θα επιτύχουν έναν συμβιβασμό.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Κατάργηση ωραρίου, κατάργηση κατώτατου μισθού, μείωση συντάξεων πολύ κάτω του ορίου της φτώχειας, απαγόρευση διαδηλώσεων, υποχρηματοδότηση παιδείας και υγείας.Αυτά δεν είναι μεταρρυθμίσεις, είναι εξαθλίωση. Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Βγες και πες οτι οι προηγούμενοι υπογράψανε την κοσσοβοποίηση της χώρας, έχουμε την υπογραφή και κάνουμε ότι γουστάρουμε. Μη μας δουλέυεις ψιλό γαζί.