Στις 9 Μαΐου ο Α. Τσίπρας στη Μόσχα

Στις 9 Μαΐου ο Α. Τσίπρας στη Μόσχα Facebook Twitter
6

Για τις 9 Μαΐου, ημέρα που θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τη νίκη των λαών ενάντια στον φασισμό, είναι η πρόσκληση Πούτιν στον Αλέξη Τσίπρα για επίσκεψη στη Μόσχα, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο άνδρες το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την πρόθεση να ανταποκριθεί στην πρόσκληση, υπογραμμίζοντας τη σημασία που αποδίδει στον αγώνα κατά του ναζισμού.

«Η συζήτηση ήταν πολύ θερμή και εποικοδομητική. Οι δύο άντρες συζήτησαν για την κατάσταση στην Ουκρανία και άλλα διεθνή προβλήματα, μεταξύ των οποίων οι αγωγοί South Stream και Turkish Stream», δήλωσε ο βοηθός του Πούτιν, επί διεθνών θεμάτων Γιούρι Ουσακόφ.

Προσκλήσεις από τους Ρώσους ομολόγους τους υπάρχουν επίσης στους Ν. Κοτζιά και Π. Καμμένος, στο πλαίσιο της αναθέρμανσης των ελληνορωσικών σχέσεων που ξεκίνησε με τις αντιρρήσεις της Αθήνας στο σχέδιο νέων κυρώσεων της Ε.Ε. κατά της Ρωσίας.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

LiFO politics / «Πληθαίνουν τα ανησυχητικά σημάδια για το πολιτικό σύστημα»

«Συστημικά κόμματα, που έχουν κυβερνήσει τη χώρα, στην προσπάθεια τους να προσεγγίσουν το αντισυστημικό ακροατήριο, θολώνουν τη γραμμή τους και παθαίνουν ζημιά» αναφέρει στην Βασιλική Σιούτη ο διευθυντής της εταιρείας Δημοσκοπήσεων Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Ανακοίνωσε ότι καταθέτει μήνυση και αγωγή εναντίον της κυρίας Κανέλλη, κατηγορώντας την για συκοφαντικά ψεύδη και επίθεση με σκοπό να αποδυναμώσει την πολιτική της δράση
LIFO NEWSROOM
Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

Πολιτική / Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

«Αυτό θα επιτρέψει στα κράτη-μέλη να αυξήσουν σημαντικά τις αμυντικές τους δαπάνες, αλλά με ελεγχόμενο τρόπο και υπό όρους», ανέφερε η φον ντερ Λάιεν, προσθέτοντας ότι η Επιτροπή θα προτείνει ένα ευρύτερο πακέτο εξατομικευμένων εργαλείων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε χώρας
LIFO NEWSROOM
Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Πολιτική / Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Στο πλαίσιο των ρυθμίσεων, προβλέπεται επιδότηση έως 70% των ληξιπρόθεσμων οφειλών των Δ.Ε.Υ.Α. προς τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και η θέσπιση κοινού κανονιστικού πλαισίου λειτουργίας, τιμολογιακής πολιτικής και σχεδίων ασφάλειας τροφοδοσίας νερού
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Σκοπός να έχουμε 900 λεωφορεία έως τα μέσα του 2025 και πιο συχνά δρομολόγια

Πολιτική / Μητσοτάκης: Σκοπός να έχουμε 900 λεωφορεία έως τα μέσα του 2025 και πιο συχνά δρομολόγια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο των Οδικών Συγκοινωνιών ( ΟΣΥ ) στον 'Αγιο Ιωάννη Ρέντη όπου στεγάζονται καινούργια ηλεκτρικά λεωφορεία και λεωφορεία φυσικού αερίου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Μάλιστα!Όταν η πλειοψηφία των Ευρωπαίων ηγετών θα παει στην Πολωνία,ο Έλληνας πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Μόσχα μαζί με τον Κιμ Γιονγκ Ουν και τα άλλα δημοκρατικά παιδιά!