Ευχαριστήρια επιστολή Τσίπρα στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Ευχαριστήρια επιστολή Τσίπρα στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
6

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Αλέξης Τσίπρας στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ο οποίος μετέβη χθες στη Βουλή προκειμένου να παρακολουθήσει τις προγραμματικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού.

«Ήρθα για να ακούσω τον Πρωθυπουργό» δήλωσε χθες κατά την άφιξή του στο κοινοβούλιο ο πρώην πρωθυπουργός, ενώ την ώρα που αποχωρούσε όταν η κόρη του Αλεξάνδρα τον ρώτησε πώς του φάνηκε ο Τσίπρας, εκείνος απάντησε:   «Ήταν απίστευτος…» χωρίς, ωστόσο, να ξεκαθαρίζει κατά ποιον τρόπο.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Είναι μια αναγνώριση βεληνεκούς να σε αναγνωρίζει το αντίπαλο πολιτικό δέος. Πρόκειται για δέος γιατί ο γερο-Μητσοτάκης είναι πολιτικό ζώο και τα χει 400. Πριν πυροβολήσετε σκεφτείτε πως ο Αλέξης Τσίπρας κατάφερε να του δώσει τα εύσημα ο αντιπρόσωπος της κεντροδεξιάς. Αυτός, γιατί οι άλλοι πολιτικοί αντίπαλοι τρώγανε τα νύχια τους με την ομιλία του πρωθυπουργού που αν μη τι άλλο μίλαγε κατευθείαν στη ψυχή του Έλληνα (ευτυχώς η δυστυχώς δεν ψηφισα ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η ελπίδα μας τώρα είναι εκεί).
Οχι ,αν τολμουσε ας μην του εστελνε ευχαριστηρια επιστολη !Αν δεν το εκανε αυτο τοτε μαλλον θα του εστελνε επιστολη ο "επιτιμος"στην οποια θα του ευχοταν "καθε επιτυχια και μακροημερευση της κυβερνησης του Συριζα" !Οπως ειναι γνωστο, απο τετοια ενεργεια του "επιτιμου"δεν εχει γλυτωσει ποτε κανεις !
Μεχρι τωρα ειχα εστω και λιγες ελπιδες. Μετα απο την ευχη του δρακουμελ τρεχω να βγαλω τα λιγοστα μου χρηματα απο την τραπεζα και αναχωρω για εξωτερικο!