ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.2.2015 | 12:57

σεξ

Οταν ρωταω τον φιλο μου τι θελει μα του κανω στο σεξ για να τρελενεται παντα μου λεει δυο πραγματα:Πρωκτικο και να τελειωσει στο στομα μου. Το πρωτο το εχουμε προσπαθησει και ποναγε τοσο πολυ πριν καν ακομα μπει ολο μεσα που δεν αντεξα. Το δευτερο , ε ειναι μια αληθεια , η γευση και η μυρωδια του σπερματος ειναι απαισια. Παντα του λεω οτι θα το κανω και μαλιστα θα τα καταπιω και παντα το αποφευγω. Ωστοσο θελω πολυ να του ικανοποιησω τις επιθυμιες. Τι θα κανατε στη θεση μου?
2
 
 
 
 
σχόλια
Σόρρυ αλλά ο φίλος σου είναι τέρμα βαρετός με μηδέν φαντασία.Αυτά τα δύο που ζητάει είναι ό,τι πιο μπανάλ μπορεί να ζητήσει κάποιος (μάλλον ούτε φαντασία στο να διαλέξει τσόντες έχει).Α, ίσως θα ήταν καλή ιδέα να πάτε σε ένα sex shop μπας και δείτε τίποτα που σας κεντρίσει το ενδιαφέρον.Επίσης, αυτός σε ρωτάει τι θέλεις να κάνει για σένα;Για την μυρωδιά του σπέρματος παίζει ρόλο και η διατροφή του (και ολίγον το πόσο καθαρός είναι) οπότε ρίξε μια ματιά τριγύρω για συμβουλές διατροφής.Για τον πόνο στο πρωκτικό έχουν γραφτεί σελίδες επί σελίδων. Η αλήθεια είναι πως το άθλημα δεν είναι για όλες αλλά υπάρχουν ασκήσεις και λιπαντικά που μπορούν να βοηθήσουν. Φαντάζομαι πάντως ότι ο φίλος σου μπαίνει λίγο άγαρμπα και χωρίς προετοιμασία.
Scroll to top icon