Ο ΟΗΕ είναι έτοιμος να αναγνωρίσει την Παλαιστίνη

Ο ΟΗΕ είναι έτοιμος να αναγνωρίσει την Παλαιστίνη Facebook Twitter
5

Η σημερινή συνεδρίαση του ΟΗΕ μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιστορική, καθώς συνολικά 193 κράτη μέλη θα κληθούν να αναγνωρίσουν την Παλαιστίνη, ως κράτος μη μέλος του ΟΗΕ.


Όπως αναφέρει το Reuters, οι ΗΠΑ και το Ισραήλ απειλούν τις παλαιστινιακές αρχές για διακοπή της χρηματοδότησης τους, αλλά οι Παλαιστίνιοι δηλώνουν ότι συνεχίζουν ακάθεκτοι, καθώς έχουν τη στήριξη των αραβικών και ευρωπαϊκών κρατών.

Οι επικεφαλής των Παλαιστινίων εκτιμούν ότι θα έχουν τη θετική ψήφο τουλάχιστον 130 μελών, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Διεθνή / Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Ο Πέρι Κουρουμπλής είναι ο Ελληνοαυστραλός που συνελήφθη στη Ρώμη για τους ειδεχθείς φόνους δύο γυναικών στην Αυστραλία πριν από 47 χρόνια - Τι δηλώνει ο αδερφός του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Εντύπωση μου κάνει που ο επικεφαλής των Παλαιστινίων υπολογίζει και τη δική μας θετική ψήφο. Ως γνωστόν, οι ελληνικές κυβερνήσεις κάνουν ό,τι τους που οι Αμερικάνοι.
δυστυχώς ο ΟΗΕ βυθίζεται εδώ και χρόνια στην δίνη του νεο-κομμουνισμού, αδιαφορώντας για τις ιδιαιτερότητες του Κράτους του Ισραήλ και επιμένοντας σε γελοίες θεφωρίες του 20ου αιώνα περί δκαιοσύνης...