ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.11.2012 | 19:46

Γνωριμιες..?

Τον τελευταιο καιρο δεν μπορω να παψω να αναρωτιεμαι.. Πως γνωριζονται οι ανθρωποι μεταξυ τους? Στα κλαμπ και στα μαγαζια που ο καθενας μας εχει την σιγουρια της παρεας και την μουσικη νταμπα ντουμπα? Απο τα μεσα κοινωνικης δικτυωσης? Οπου αλλιως ειμαστε και αλλα δειχνουμε..? Μην με παρεξηγησετε.. Δεν ειμαι καμια κυκλοθυμικη που δεν το κουναει απο το σπιτι της.. Ειμαι για την ακριβεια φοιτητρια.. Μια ομορφη κοπελα, επικοινωνιακη που βγαινει εξω και διασκεδαζει.. Αλλα νιωθω πως εχει χαθει η επαφη.. Πως για καποιο λογο οι ανθρωποι δισταζουν να κανουν ενα βημα παραπερα με τον φοβο μηπως εκτεθουν.. Κριμα..
2
 
 
 
 
σχόλια
εγω ειμαι τωρα με ενα ατομο που γνωριστηκαμε μεσω φιλων.ειμαι 20 χρονων κοπελα με λιγα παραπανω κιλα αλλα να πω την αληθεια μου δεν με εχει κομπλαρει ιδιαιτερα ετσι ωστε να μην φλερταρω.οσο ημουν ελευρη λοιπον εβγαινα σε λογικα πλαισια και κυριως πηγαινα σε μερη οπου γινεται το γνωστο σε ολους μας ''τσιτσινισμα''...γνωρισα αρκετο κοσμο με αυτο τον τροπο αλλα κανενας απο αυτους δεν ηθελε σχεση..με εξαιρεση 1..μπορει να μην τους εκανα αλλα γενικα εχω καταλαβει οτι με πεσιμο γινεται μονο δουλεια αν θελεις κατι τελειως εφημερο..δεν ειμαι πολυ σιγουρη για αυτο αλλαη εμπειρια μου αυτο μου δειχνει..και μαλιστα πολλες φορες μου εχει τυχει αρκετες φορες να κοιταω καποιον επιμονα να με κοιταει και εκεινος,να χαμογελαει και να με κοιταει και εκεινος κολλημενος αλλα να μην κανει ουδεμια κινηση ολο το βραδυ!εκει τα τραβας για δεν τα τραβας τα μαλλια σου?απλα παιζει μια γενικοτερη ταση ολοι να γινομαστε της βιτρινας λιγο ή πολυ απλα γιατι ετσι ειναι πιο ευκολο..
Έλα δεν είναι τόσο δύσκολο έτσι αντικοινωνικός που έχει γίνει ο κόσμος.. Όταν πραγματικά θέλεις και στον δρόμο να σταματήσεις κάποια και της πεις ότι σου την σπάει η μερκελ άμα γουστάρει το άλλο άτομο την αύρα σου θα κολλήσει..Ο κόσμος φοβάται την απόρριψη όχι την προσέγγιση δυστυχώς..Φοβάται μήπως το άτομο που θα προσεγγίσουν είναι το ίδιο αντικοινωνικό με αυτούς..
Scroll to top icon