Οι Metallica φτιάχνουν τη δική τους δισκογραφική εταιρεία

Οι Metallica φτιάχνουν τη δική τους δισκογραφική εταιρεία Facebook Twitter
1

To δημοφιλές συγκρότημα μέταλ Metallica ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη δισκογραφική εταιρεία  Warner Music. Πλέον το γκρουπ θα είναι απολύτως αυτόνομο καθώς θα διαθέτει τη δική του δισκογραφική εταιρεία, η οποία θα ονομάζεται «Blackened Recordings».

«Όλα έχουν να κάνουν με τον τον έλεγχο για εμάς ως συγκρότημα» δικαιολογεί την απόφαση, ο ντράμερ του γκρουπμ Lars Ulrich.

Όπως αναφέρει η Guardian, τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών που ηχογραφήθηκαν στα στούντιο της Warner θα ανήκουν πλέον στους Metallica.

Ο James Hetfield ευχαρίστησε θερμά τη Warner για την φανταστική σχέση που είχαν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά όπως συμπληρώνει ο Ulrich, «η ίδρυση της Blackened Recordings είναι η απόλυτη ανεξαρτησία», επιτρέποντας στο συγκρότημα να γράψει νέα τραγούδια, τα οποία δεν θα «κόβονται» λόγω των περιορισμών που θέτουν σε πολλές περιπτώσεις οι δισκογραφικές εταιρείες. 

Η πρώτη κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής εταιρείας θα είναι ένα DVD με μία live συναυλία του συγκροτήματος στο Κεμπέκ (31 και 1η Νοεμβρίου 2009).

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Απο το black album και μετά μόνο μετριότητες, είκοσι χρόνια πάνε τώρα, πρώην συγκρότημα..Είδα και το ντοκυμαντέρ για αυτούς το some kind of monster και έχασα πάσα ιδέα, σαν κατίνες κάνανε, ειδικά αυτός ο Ulrich που άρχισε την φασαρία για τον Napster