Η Angelina Jolie τα είπε όλα για την διαφορετικότητα σε λιγότερο από ένα λεπτό

 Η Angelina Jolie τα είπε όλα για την διαφορετικότητα σε λιγότερο από ένα λεπτό Facebook Twitter
5

H Angelina Jolie κατάφερε χθες το βράδυ να κλέψει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της σε βραβεία στο Λος Άντζελες.

Αυτή τη φορά όμως δεν ασχολήθηκε κανείς απο τους παρευρισκόμενους με τα ρούχα, τα κιλά της ή το ποιος την συνόδευε. Η αίθουσα ήταν γεμάτη παιδιά που είχαν ψηφίσει τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες και η Jolie ήταν εκεί μαζί με τα δικά της παιδιά Zahara και Shiloh John.

Τα φετινά Kids' Choice Awards την ανέδειξαν νικήτρια και της χάρισαν το βραβείο αγαπημένου κακού σε ταινία, για το ρόλο της μάγισσας Maleficent. 

Όταν ήρθε η ώρα να παραλάβει το βραβείο ανέβηκε στη σκηνή και μέσα σε ένα μόνο λεπτό, κατάφερε να βγάλει τον σημαντικότερο λόγο της βραδιάς μπροστά σε εκατοντάδες παιδιά που παρακολουθούσαν στην αίθουσα και εκατομμύρια που την έβλεπαν από τις τηλεοράσεις τους:

"Θέλω να πω ότι, όταν ήμουν μικρή, σαν την Maleficent, μου έλεγαν ότι ήμουν διαφορετική. Ένιωθα εκτός τόπου - πολύ θορυβώδης, γεμάτη φωτιά και καθόλου καλή στο να κάθομαι φρόνιμα ή στο να εντάσσομαι σε κάτι. Και τότε, μια μέρα κατάλαβα κάτι - κάτι που ελπίζω να συνειδητοποίησετε όλοι σας . Το να είσαι διαφορετικός είναι καλό! Όταν κάποιος σας πει πως διαφέρετε, τότε χαμογελάστε και σηκώστε ψηλά το κεφάλι από περηφάνεια".

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ας χαλαρώσουμε λίγο με την Αντζελίνα. Σωστά τα είπε η γυναίκα και μπράβο της, αλλά δεν είπε και τίποτα τόσο συγκλονιστικό. Το χιλιοειπωμένο "να είσαι ο ευατός σου, να είσαι περήφανος που είσαι διαφορετικός", όλος ο κόσμος το έχει πει πριν από αυτήν.Δε θέλω να υποβιβάσω την πράξη της, απλά με έχει κουράσει αυτή η συνεχής προβολή του πόσο μα πόσο απίστευτα υπέροχη και γαμάτη είναι η Αντζελίνα! Φτάνει πια...
Εγώ το ευχαριστιέμαι και το απολαμβάνω. Είναι διαφορετική, κάνει μεγάλο έργο, είναι έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους. Και στο κάτω - κάτω αφού είναι υπέροχη και γαμάτη ας το βλέπουμε. Αυτό το γράφω αηδιασμένη από Κυριακάτικο περιοδικό εφημερίδας, στο οποίο είχε δισέλιδο αφιέρωμα στον τύπο "με κράζεις, με θαυμάζεις". Προτιμώ χίλιες φορές να τρώω στη μάπα τους πραγματικά σπουδαίους ανθρώπους αν η εναλλακτική είναι o κάθε ασχετίδης και τα τηλεσκουπίδια της ελληνικής show biz.
Δε διαφωνώ για τους εμετικούς της showbiz που κυκλοφορούν. Αν η εναλλακτική σου στους ανθρώπους που θες να θαυμάζεις είναι ο τύπος του Jumbo, προφανώς ναι, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης της Τζολί με το κάθε σκουπίδι τέτοιου τύπου που γίνεται διάσημο. Αλλά και πάλι, το ότι την έχουμε κάνει θεά επειδή έχει χτίσει πλέον την καριέρα της πλασάροντας το πόσο άγια και φιλάνθρωπος είναι, δε μου αρέσει. Και ξαναλέω, μπράβο της που θέλει να κάνει καλές πράξεις, που θέλει να είναι έμπνευση, αλλά νισάφι πια. Δεν την κατατάσσω στα πραγματικά σπουδαία άτομα που θέλω να τρώω στη μάπα. Άμα θέλουμε να θαυμάσουμε πραγματικά σπουδαίους ανθρώπους, υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αφιερώσει τις ζωές τους στους άλλους, που έχουν κάνει πολύ πιο σπουδαία πράγματα, απλώς τυχαίνει να μην είναι πάμπλουτοι, λαμπεροί και πανέμορφοι σταρ του Χόλιγουντ. Γιατί να μη διαβάζουμε για τέτοιους ανθρώπους, και να διαβάζουμε "Διαβάστε τι μοναδικό είπε πάλι η Αντζελίνα - είπε, να είστε διαφορετικοί - ουάουυυ, τι συγκινητικό!"
Δεν έχει χτίσει την καριέρα της στο πόσο άγια και φιλάνθρωπος είναι. Είναι ηθοποιός από πάρα πολύ μικρή. Εγώ τη γνώρισα μέσα από ταινίες και πολλά χρόνια αργότερα άρχισα να ακούω για τις φιλανθρωπίες της. Το γεγονός ότι χρησιμοποιεί το δημόσιο της πρόσωπο για φιλανθρωπίες και όχι για να πλασάρει τη μούρη της, είναι προς τιμήν της. Οι διάσημοι άνθρωποι ξέρεις εμπνέουν μια τεράστια γκάμα ανθρώπων ακριβώς επειδή είναι γνωστοί. Όπως είπες είναι πάμπλουτη, λαμπερή και πανέμορφη. Δεν έχει καμία ανάγκη να τρέχει για τη φτώχεια και τη δυστυχία του κόσμου. Αυτό για μένα την κατατάσσει στους πραγματικά σπουδαίους ανθρώπους. Αν εσύ ακυρώνεις το έργο της επειδή τυχαίνει να είναι παμπλουτη, λαμπερή και πανέμορφη τότε μάλλον το πρόβλημα είναι αλλού.
Κι εγω μεσα από ταινίες τη γνώρισα - αν και όταν άρχισε να γίνεται πολύ διάσημη, δεν ήταν τόσο για το υποκριτικό της ταλέντο όσο για το αίμα του Μπίλι Μπομπ στο μπουκαλάκι, τα γλωσσόφιλα με τον αδερφό της και το χωρισμό του Μπραντ Πιτ, αλλά έστω, εμένα μου άρεσε και σαν ηθοποιός, οπότε δεν πειράζει. Δε νομιζω όμως ότι με καταλαβαίνεις. Δεν ακυρώνω το έργο της. Λέω ότι το αναδεικνύουμε υπερβολικά, μα υπερβολικά πάρα πολύ. Με ενοχλεί το ότι με το παραμικρό πράγμα που θα κάνει ή θα πει, με το πιο απλό, το πιο καθημερινό, πρέπει να την ανακηρύσσουμε κάθε μέρα σωτήρα του κόσμου. Και όντως έχει χτίσει (πλέον) ένα ίματζ και μια καριέρα που βασίζεται όλα αυτά. Κάνει καλό στον κόσμο, ταυτόχρονα γίνεται πιο αγαπητή και πιο διάσημη, win win. Θα μου πεις, πού είναι το κακό; Ε δεν είναι κακό, οκ, μπράβο στην κοπέλα. Εγώ απλά λέω ότι βρίσκω χαζή αυτή την υπερβολή. Με τίτλο άρθρου "τα είπε όλα για τη διαφορετικότητα μέσα σε ένα λεπτό" και "ο σημαντικότερος λόγος της βραδιάς" περίμενα να διαβάσω κάτι πιο ξεχωριστό. Σε συγκίνησε όντως και σε ενέπνευσε τόσο πολύ; Τα ίδια λόγια μπορεί να έχουν πει πολλοί άλλοι διάσημοι, και δε θα γράφονταν ούτε τα μισά άρθρα απ'όσα γράφτηκαν γι' αυτήν.