ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.12.2012 | 22:51

Τα χειρότερα γενέθλια...

Συμβαίνει και σε άλλους (κυρίως κοπέλες), αυτό θα ήθελα να ξέρω μόνο..Έγινα σήμερα 33 χρονών και δεν άκουσα ούτε μια ευχή από συγγενείς κ φίλους παρά μόνο ότι πέρασαν πια τα χρόνια, ότι δεν έχω πλέον επιλογές, ότι αφού δεν είμαι δεσμευμένη "σοβαρά" μάλλον θα μείνω μόνη μου κ διάφορα τέτοια. Η δε μαμά μου...δεν έχω λόγια. Άντι να στεναχωριούνται που σπούδαζα τόσα χρόνια στο Πολυτεχνείο δουλεύοντας παράλληλα κ τώρα είμαι άνεργη εδώ κ 2 χρόνια και κοιτάω το ταβάνι κάθε μέρα να δω αν ψήλωσε..Ειλικρινά μέχρι σήμερα δεν είχα νιώσει οτι και καλά γέρασα. Προς Θεού, δεν λέω σε καμια περίπτωση ότι είμαι μικρή αλλά όχι και έτσι..Και τι να τον κάνω τον άντρα και την παντρειά όταν δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου? Υ.Γ. Η ερώτηση "Μα ωραία κοπέλα και μορφωμένη, τι πρόβλημα έχεις και δεν έχεις βρει ακόμη κάποιον?" μου τέθηκε σήμερα (ακριβώς έτσι) προς απάντηση μετρημένα 12 φορές!!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Καλά μην κολλάτε στην ηλικία. Συμφωνώ μαζί σας ότι άλλη βαρύτητα έχουν τα 33 για μια γυναίκα.Η ουσία του πράγματος όμως παραμένει ίδια. Πικρόχολα σχόλια, ειρωνία, απορία κτλ. κτλ.
Καλημέρα και χρόνια σου πολλά για χθες!Όπως βλέπεις από τα σχόλια, ναι συμβαίνει και σε άλλους. Δεν τα διάβασα όλα αναλυτικά για να δω αν σου έγραψε και κάποιος άλλος άνδρας, δράττομαι λοιπόν της ευκαιρίας για να σου πω ότι περνάω τα ίδια και χειρότερα!Είμαι 35 τώρα, αλλά άρχισαν να με λιβανίζουν οικογένεια και συγγενείς εκεί γύρω στα 33 κι εμένα (είναι κάτι κομβικό τότε και το αγνοούμε;)Φυσικά εκτός από τα γενέθλια περιττό να σου πω τι γίνεται σε γάμους και βαφτίσια..!Και σαν να μη μου έφταναν όλα αυτά, πάει και παντρεύεται ο αδερφός μου που είναι 4 χρόνια μικρότερος. Με έκαψε!! Ξεσαλώσανε όλοι... καταλαβαίνεις!Δεν έχω να σου δώσω κάποια συμβουλή για το πώς να το αντιμετωπίσεις. Εγώ στις αρχές στεναχωριόμουν σαν εσένα, αργότερα θύμωνα και τσακωνόμουν με όλους, τώρα πια απλά αγνοώ τα σχόλια και συνεχίζω ότι κάνω. ;)
Scroll to top icon