ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.4.2015 | 02:24

Εξομολογουμαι

Δεν μπορω με τιποτα να φιλησω.. Ειμαι 21 χρονων κι ενω εχω δωσει το πρωτο μου φιλι, δεν μου βγαινει καθολου να το ξανακανω. Ηταν τοσο γρηγορο, ειχε πολυ γλωσσα(συγγνωμη αν γινομαι χυδαια) και γενικα αισθανομουν το απολυτο κενο. Αυτος βεβαια μου ειπε οτι φιλαγα ωραια και ηθελε συνεχεια να με φιλαει, κατι που απεφευγα.. Απο τοτε εχουν αποπειραθει 3-4 να με φιλησουν αλλα με πιανει πανικος, φοβαμαι μην τσουγκρισουμε τα δοντια μας, μην καταλαβει ο αλλος οτι δεν ξερω να φιλαω, μηπως δεν μπορω να συγχρονισω γλωσσα και χειλη, μηπως το σαγονι μου κανει κλικ και μηπως ξενερωσει ο αλλος. Ακομα και ποτο εχω δοκιμασει να πινω για να ειμαι χαλαρη αλλα τοτε αγχωνομαι περισσοτερο.. Το εχω καλα κρυμμενο αυτο το μυστικο αλλα δεν αντεχω αλλο. Αισθανομαι πως ποτε δεν προκειται να προχωρησω παραπερα, οτι ειμαι καταδικασμενη να φοβαμαι τα φιλια.. Απλα ειναι δυσκολο να ειμαι θαρραλεα, οταν ξερω πως η αποτυχια μπορει να εξελιχθει στην κυριολεξια μπροστα στο προσωπο μου.. Βοηθηστε με, δεν αντεχω αλλο.. Καποια συμβουλη για να μην τα κανω μανταρα.. Κατι για να χαλαρωσω.. Τοσο χρονων γαϊδουρα και ντρεπομαι να φιλησω..
3
 
 
 
 
σχόλια
Είχα την ίδια φοβία... όμως ξέρεις κάτι ; Τελικά το σώμα ξέρει μόνο του πως να φερθεί. Εκείνη την ώρα δεν χρειάζεται να ξέρεις να φιλάς, σου βγαίνει αυθόρμητα. Είχα πολύ καιρό να φιλήσω, αλλά μόλις ήρθε εκείνη η στιγμή έκλεισα τα μάτια και είπα "ό,τι γίνει". Και όλα πήγαν υπέροχα. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα βήματα "πώς να φιλάς σωστά". Αυτό θα το καταλάβεις όταν ερωτευτείς κάποιον πραγματικά. Τότε κάθε φοβία σου θα φύγει.
Δυστυχώς ή ευτυχώς το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να χαλαρώσεις. Άφησε και λίγο τον άλλο να σε οδηγήσει. Μην βάζετε κατευθείαν γλώσσα, δώστε ένα απλό φιλάκι για αρχή και σιγά σιγά προχωράτε και παρακάτω. Δεν πρόκειται να συγκρουστούν δόντια, ούτε να γίνει κάτι το περίεργο. Είναι όλα στο μυαλό σου.
Scroll to top icon