ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.4.2015 | 09:33

Μη με κράξετε... δώστε λίγο κουράγιο...

ξέρω πως εδώ μέσα τα θέματα είναι κατά κύριο λόγο ερωτικού περιεχομένου, αλλά θέλω κι εγώ να πω τον "πόνο" μου...Έχω ένα κοριτσάκι 5 ετών κι ένα αγοράκι μόλις 30 ημερών - η κόρη μου από την πρώτη μέρα της ζωής της έως και σήμερα είναι ένας άγγελος!Ύπνος συνεχόμενος από μωρό, καλόφαγη, ήρεμη, το τέλειο παιδί.Ο μικρός μου τζουτζούκος πάλι, αλλουνού παπά ευαγγέλιο... γκρινιάζει ΟΛΗ μέρα, φαγωμένος, αλλαγμένος, αγκαλιά, συνέχεια! Ξυπνάει το βράδυ κάθε 2 ώρες και δεν ξανακοιμάται αν δεν περάσει μία ώρα κι ας φάει... και εν τω μεταξύ κλάμα...2 παιδίατροι έχουν βεβαιώσει ότι είναι υγιέστατος, απλά γκρινιάρης και θα περάσει. Φυσικά ξέρω ότι πρέπει να κάνω υπομονή μιας και είναι πολύ μικρός, αλλά έχω εξαντληθεί, κλαίω από την κούραση και δεν έχω βοήθεια ,γιαγιάδες κλπ. Ο άντρας μου θέλει να βοηθάει αλλά δεν τον ξυπνάω, δουλεύει όλη μέρα, πώς θα αντέξει? Μου λένε, αστο να κλάψει τί θα πάθει? Και βέβαια θα πάθει, είναι δυνατόν ένα πλασματάκι μια σταλιά απόλυτα εξαρτημένο από μένα να το αφήσω να ουρλιάζει? Κι εγώ έτσι θα ξεκουραστώ?Ή είμαι μάνα ή να πάω να πνιγώ!Ευτυχώς η μεγάλη μου, παρ΄όλο που κι αυτή παιδάκι είναι και θέλει προσοχή και φροντίδα, καταλαβαίνει το ζόρι και με βοηθάει.Ήθελα κάπου να τα πω... (μαμά πλήρως εξαντλημένη)
1
 
 
 
 
σχόλια
Σας ευχαριστώ όλους για τα λόγια σας, παίρνω κουράγιο να κάνω υπομονή, ελπίζω μόνο να μην είναι πολλοί οι μήνες του τσιρίγματος...Σε όσους είπαν για κολικούς, η γιατρός μας είπε δεν είναι, ευτυχώς μάλλον... το μόνο που έχει είναι ελαφριάς μορφής παλινδρόμηση αλλά δεν τον ενοχλεί, είναι χαρούμενος εμετάκιας! :)
Scroll to top icon