Δολοφονήθηκε δημοσιογράφος στο Βόρειο Καύκασο

Δολοφονήθηκε δημοσιογράφος στο Βόρειο Καύκασο Facebook Twitter
2

Όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές του Βόρειου Καυκάσου στη Ρωσία, ο 26χρονος δημοσιογράφος Κάσμπεκ Γκεκίγεφ, δέχθηκε έναν πυροβολισμό στο κεφάλι χθες Τετάρτη βράδυ, στη δημοκρατία Καμπαρντίνο-Μπαλκάρια την ώρα που επέστρεφε σπίτι του από τον τηλεοπτικό σταθμό, στον οποίο εργαζόταν.

Το τραγικό χτύπημα έχει ως στόχο τον συνήθη εκφοβισμό των ανθρώπων των ΜΜΕ στη χώρα.

Όπως δήλωσε στο πρακτορείο Interfax o επικεφαλής της Δημοκρατίας Καμπαρντίνο-Μπαλκάρια, Άρσεν Κανόκοφ, «είναι πιθανό η δολοφονία να διαπράχθηκε με στόχο να τρομοκρατηθούν άλλοι δημοσιογράφοι».

Οι αστυνομικές αρχές πραγματοποιούν έρευνα και αποδίδουν τη δολοφονία σε πιθανό χτύπημα «τοπικών οργανώσεων».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Έχω διαβάσει το βιβλίο της Άννας Πολιτικόφσκαγια το Μυστικό ημερολόγιο του Πούτιν και έτυχε εκεί, αλλά και κάπου αλλού να διαβάσω για την Καμπαρντινία ή Καμπαρντινο-μπαλκαρία. Πρόκειται για μια περιοχή στο μέγεθος της Έυβοιας, με δικό της νόμισμα και επίσημη κυβέρνηση τη... Μαφία. Το πρότυπο της Καμπαρντινίας φαίνεται ότι έχει και ο ντόπιος υπόκοσμος στο μυαλό του, τι τις θέλεις τώρα τις ΕΕ και τα συναφή. Αντρίκια πράματα. Καμπαρντινία. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κι εδώ ο ειρωνικός μου τόνος. Οι δημοσιογράφοι αυτοί είναι ήρωες. Καρδιά πολιτικόφσκαγια. Ω γλυκύ μου έαρ. Πέθανες όχι πλήρης ημερών, αλλά πλήρης αξιών.
Έχω διαβάσει το βιβλίο της Άννας Πολιτκόφσκαγια το Μυστικό ημερολόγιο του Πούτιν και έτυχε και κάπου αλλού να διαβάσω για την Καμπαρντινία ή Καμπαρντινο-μπαλκαρία. Πρόκειται για μια περιοχή στο μέγεθος της Έυβοιας, με δικό της νόμισμα και επίσημη κυβέρνηση τη... Μαφία. Το πρότυπο της Καμπαρντινίας φαίνεται ότι έχει και ο ντόπιος υπόκοσμος στο μυαλό του, τι τις θέλεις τώρα τις ΕΕ και τα συναφή. Αντρίκια πράματα. Καμπαρντινία. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κι εδώ ο ειρωνικός μου τόνος. Οι δημοσιογράφοι αυτοί είναι ήρωες. Καρδιά πολιτικόφσκαγια. Ω γλυκύ μου έαρ. Πέθανες όχι πλήρης ημερών, αλλά πλήρης αξιών.