ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.4.2015 | 17:06

ντρεπομαι να χορεψω

εχω ενα πολυ μεγαλο προβλημα :(δεν μπορω να χορεψω.ΣΕ καθε παρτυ που πηγαινω καθομαι μονη μου σε μια γωνια η σε ενα καναπα και κοιταω ολες τι φιλες μου που χορευουν με τα αγορια και περναναι καταπληκτικα. νιωθω πως δεν εχω κουνιματα και πως αν προσπαθησω να χορεψω σε δημοσιους χορους θα με κοιτανε ολοι και θα με κοροιδευν. Ειχα παει σε ενα παρτυ που το εκανε το αγορι που μου αρεσει . εγω οπως παντα καθομουν στο καναπε και κοιταζα τις φιλες μου που χορευαν με τα γορια.Ξαφνικα ερχετε αι μου λεει το αγορι που εκανε το παρτυ να χορεψουμε. Εγω δυσκολευτκα να μιλησω και ειπα οχι. Οταν πηγα σπιτι μου αρχισα να κλαιω και σκευτομαι πως δεν θα καταφερω να χορεψω ποτε σε κανενα παρτυ η καποια χοροεσπεριδα :(ολες οι φιλες μου εχουν τελεια κουνηματα και μου λενε πως εχω και το καταλξλο σωμα γι χορεψω και πως τα αγορια θα λιωσουν. δεν ξερω τι να κανω. ( συγχωρεστε με για τα ορθογραφικα )
2
 
 
 
 
σχόλια
Kαι εγω στο λυκειο γυμνασιο ετσι ειμουνα ακριβως οπως περιγραφεις και απλα δικαιολογουσα τον εαυτο οτι οτι δεν χορευω γιατι ειμαι μαστουρωμενος. Αλλα ο καιρος περασε μαλακωσα ,ηρεμησα και απλα εμαθα να μην με ενδιαφερει καθολου τι θα πει ο αλλος. Και τωρα θα με βρεις σε καθε συναυλια να ειμαι καγκελο να τα δινω ολα και να μην μου κεγεται καρφι ή στο υπογειου του σενζα .Η φυσικη εξελιξη του ευατου σου ειναι αυτη και ονομαζεται ωριμανση του ατομου. Κουραγιο θα ερθει σιγα σιγα και να στο δεν απωλλαζει κατι πρεπει να το βρεις εσυ η ιδια.
Κάποια στιγμή που θα βρεθείτε με την παρέα σου και θα είσαι με άτομα που νιώθεις άνετα, βάλτε μουσική και σήκω να χορέψεις. Πες και τις φίλες σου να σε βοηθήσουν. Σιγά σιγά θα πάρεις τον αέρα και δε θα ντρέπεσαι πιστεύω. Στο επόμενο πάρτυ πρέπει να τολμήσεις και να σηκωθείς να χορέψεις, δεν υπάρχει άλλη λύση. Όταν το κάνεις θα καταλάβεις ότι κανείς δε σε κοιτάει και δε σε κοροιδεύει. Απλά είναι μέσα στο μυαλό σου αυτή η ιδέα.
Scroll to top icon