ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.4.2015 | 00:44

βιβλια ωρε

Εχετε να προτεινετε κανα βιβλιο γιΑ μας που δεν ειμαστε βιβλίοφαγοι? Πιο συγκεκριμενα ξεκιναω μα διαβαζω και βαριεμαι γρηγορα, και ξερω οτι χανω αλλα θελω να με συναρπαζει ρε παιδι μ! Προτασεις?
2
 
 
 
 
σχόλια
Το καλυτερο θα ηταν να κανεις μονος/-η σου μια αναζητηση οπως λεει και ο/η 09:20. Αν ξερεις περιπου τι ειδος βιβλια σου αρεσουν κανε μια ανζητηση στο συγκεκριμενο ειδος! Απο ανθρωπο σε ανθρωπο διαφερουν τα γουστα! Μπορει να σου πουμε καποιο δικο μας αγαπημενο βιβλιο ή καποιο που μας αρεσε εμας αλλα να ειναι εντελως εξω απο τα δικα σου γουστα.Π.χ. Εμενα μου αρεσουν βιβλια του Καφκα, αλλα μπορει εσυ να τα βρισκεις βαρετα ή να μην σου αρεσει καθολου ο τροπος που γραφει.
Θα σου προτείνω τα βιβλία της Τζίλιαν Φλιν. Αιχμηρά αντικείμενα, Σκοτεινός τόπος και Το κορίτσι που εξαφανίστηκε (έχει βγει και σε ταινία). Ο λόγος που στα προτείνω είναι γιατί είναι ευκολοδιάβαστα και ως αστυνομικά-μυστηρίου πιστεύω έχουν μια ιστορία και ένα ρυθμό που θα σε κρατήσει ως το τέλος. Να ξέρεις όμως πως πρέπει να βρεις μόνη σου το είδος βιβλίου που σου αρέσει. Κι επιπλέον πρέπει να δείχνεις υπομονή. Όσο θα φεύγουν οι σελίδες, τόσο περισσότερο θα εκπαιδεύεσαι στην ανάγνωση λογοτεχνίας και δε θα τα παρατάς τόσο εύκολα.
Scroll to top icon