Παραλίγο στο Γκουαντάναμο ο Ξηρός

Παραλίγο στο Γκουαντάναμο ο Ξηρός Facebook Twitter
2

Στη βάση του Γκουαντάναμο παραλίγο να βρεθεί ο Χριστόδουλος Ξηρός, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα σήμερα στα Νέα, την περίοδο λίγο προτού συλληφθεί, είχαν  εμφανιστεί στην Ανάβυσσο δύο μαύρα τζιπ αμερικανικής κατασκευής.

Τα τζιπ αυτά έγιναν αντιληπτά από τους αστυνομικούς που παρακολουθούσαν το σπίτι όπου έμενε ο Ξηρός και από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ανήκουν στο κλιμάκιο της CIA με αποτέλεσμα να σημάνει αμέσως  συναγερμός.

Η εφημερίδα γράφει στη στήλη «Στίγμα» ότι τότε ενημερώθηκε ο υπ. Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας ο οποίος ενημέρωσε με τη σειρά του τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Σε κλειστή σύσκεψη αποφασίστηκε να μην υπάρξει αντίδραση, αν δεν επαναληφθεί το περιστατικό. Ωστόσο, περί τα τέλη Δεκεμβρίου, τα τζιπ επανεμφανίστηκαν και η εκτίμηση ήταν ότι η CIA ετοίμαζε επιχείρηση για την απαγωγή του Ξηρού.

Τότε ο Πρωθυπουργός προέβη σε διαβήματα στο ανώτερο δυνατό επίπεδο και τα τζίπ αποχώρησαν. Ο Ξηρός συνελήφθη την επόμενη ημέρα.

Ο δημοσιογράφος Δ. Παπαχρήστος που υπογράφει τη στήλη και το δημοσίευμα αναφέρει ότι η είδηση είναι απόλυτα διασταυρωμένη και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Ελλάδα / Πάσχα: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ από τη Μεγάλη Παρασκευή έως και την Τετάρτη

Σημειώνεται πως ανάλογα με την επιβατική κίνηση, υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των γραμμών που εξυπηρετούν Αεροδρόμιο, σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων αλλά και το Λιμάνι του Πειραιά
LIFO NEWSROOM
Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Ελλάδα / Καιρός: Πάσχα 2025 με αφρικανική σκόνη, ζέστη και βροχές – Η αναλυτική πρόγνωση

Πώς θα κυλήσει ο καιρός το Πάσχα 2025 σε όλη τη χώρα. Ζεστός καιρός, τοπικές βροχές, αυξημένες θερμοκρασίες και επεισόδια αφρικανικής σκόνης - Αναλυτικά η πρόγνωση από Μεγάλη Πέμπτη έως Δευτέρα του Πάσχα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια