ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.4.2015 | 16:23

Υπογονιμότητα-τι θα κάνατε?

Με τον άντρα μου προσπαθούμε να κάνουμε παιδί αλλά δεν εχει συμβεί ακομα κι εγω το θέλω πάρα πολυ. Έχω κάνει εξετάσεις και ολα ειναι φυσιολογικά από την πλευρά μου, ο άντρας μου ωστόσο δεν έχει κάνει. Φοβάμαι μήπως έχει κάποιο πρόβλημα γονιμότητας. Στο παρελθόν (πριν 10χρονια) έκανε χρήση κοκαϊνης και μαριχουάνας αρκετά συχνά και φοβάμαι μην έχει επηρεαστει η γονιμότητά του.Φοβάμαι λίγο τον εαυτό μου..Σκέφτομαι ότι αν διαγνωσθεί κάτι τέτοιο, θα νιώσω την ανάγκη να τον αφήσω και ξέρω ότι δεν ειναι καθόλου σωστό να αφήνεις κάποιον που αγαπάς για κάτι τέτοιο. Δεν λέω ότι θα το κάνω, απλά το φοβάμαι αν υπάρξει τέτοιο αποτέλεσμα..Εμένα, πχ, δεν θα μου άρεσε να το κάνει, το ξέρω, αλλά και πάλι θα το δικαιολογούσα..Ξέρω ότι υπάρχει και η λύση της υιοθεσίας, αλλά ειναι πολυ δύσκολη απόφαση κι αυτή..Βρίσκομαι σε συγχυση..Οποιος έχει προσπαθήσει για παιδί και δεν τα έχει καταφέρει, μπορει να με καταλαβαίνει..Τι θα κάνατε σε τετοια περίπτωση? Θέλω πολύ να κάνω ένα παιδί και ανησυχώ μήπως τον..αντιπαθήσω που δεν μπορεί να μου το "δώσει" (αν καταλαβαίνετε τι εννοώ..)
1
 
 
 
 
σχόλια
Καταρχάς ναι, πηγαίνετε στο γιατρό μαζί, να δείτε τι είναι και πως θα το αντιμετωπίσετε. Μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό.Αν εγώ ήμουν στη θέση σου,δε θα σκεφτόμουν ποτέ να αφήσω τον άνθρωπό μου για τέτοιο λόγο πάντως. Θα στήριζα τον σύντροφό μου και θα σκεφτόμουν την υιοθεσία. Εσύ μιλάς σα να μην είναι σημαντικός για σένα σαν άνθρωπος αλλά σαν μέσο για να αποκτήσεις παιδιά! Συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι αγάπη.
Scroll to top icon