Το να τρως ανθρώπινη σάρκα είναι ταμπού και απαγορευμένο. Όταν όμως αντικρίζεις τα νοσηρά γλυκά της Γερμανίδας γαστρονόμου και εικαστικού Annabel de Vetten που προσπαθεί να μιμηθεί την εμπειρία, σε πιάνει μια κρύα ανατριχίλα. Και δεν ξέρεις αν πρέπει να τα φας ή να ξεράσεις.
H de Vetten που κατοικεί στο Birmingham της Βρετανίας κρύβεται πίσω από Conjurer’s Kitchen. Από τα κεφάλια μωρών από άσπρη σοκολάτα, μέχρι τα γδαρμένα ζώα, οι λιχουδιές της είναι αληθινά μια ένοχη απόλαυση.
«Είναι λίγο συναρπαστικό να τρως κάτι που τα μάτια σου λένε ότι δεν πρέπει αλλά η μύτη σου και το στόμα σου σου λένε να το καταβροχθίσεις», λέει η de Vetten.
Η έμπνευση της έρχεται από τις ταινίες τρόμου και τις εναλλακτικές τέχνες και το λεπτομερές και φρικιαστικό στυλ της είναι αποτέλεσμα της ειδίκευση της στις καλές τέχνες και στην ταρίχευση.
Άνοιξε το Conjurer’s Kitchen το 2011 και έχει δουλέψει με το Μουσείο Barbican, την Βρετανική Βιβλιοθήκη αλλά και στην Βρετανική τηλεόραση μεταξύ άλλων.
σχόλια