Πανδαιμόνιο στη δίκη της Χ.Α.

Πανδαιμόνιο στη δίκη της Χ.Α. Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
5

Χαμός έγινε πριν από λίγο στη δίκη της Χ.Α. στις Φυλακές Κορυδαλλού, καθώς  το κοινό που παρακολουθούσε τη δίκη των «Πυρήνων της Φωτιάς» που διεξάγεται στη διπλανή αίθουσα, εισέβαλλε στην αίθουσα εκδίκασης της «χρυσής αυγής» και έγιναν επεισόδια.

Οι «εισβολείς» πέταξαν νερά στους κατηγορούμενους και φώναξαν συνθήματα και στο ακροατήριο επικράτησε μεγάλη ένταση, καθώς πολλοί φοβήθηκαν για την ασφάλειά τους μόλις είδαν τους νεαρούς να μπαίνουν μέσα από την πλαϊνή πόρτα της αίθουσας. Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες οι κατηγορούμενοι για τους Πυρήνες παρότι με χειροπέδες έσπασαν με κλωτσιές την πόρτα και εισέβαλλαν στην αίθουσα.

Κατηγορούμενοι και κοινό από τη δίκη των Πρήνων  φώναζαν "φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες» και πετούσαν μπουκάλια κατά των δημοσιογράφων και των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορούμενων.

Υπήρξε μεγάλη ένταση στην αίθουσα και στη συνέχεια διαμαρτυρήθηκαν δημοσιογράφοι για τις συνθήκες, ενώ ο συνήγορος υπεράσπισης του Νίκου Μιχαλολιάκου, Τάκης Μιχαλόλιας άρχισε να φωνάζει ότι με τέτοιες συνθήκες δεν μπορεί να συνεχιστεί η δίκη στις φυλακές Κορυδαλλού, προκαλώντας την οργή και την αντίδραση των συγγενών του Παύλου Φύσσα, φωνάζοντας «εδώ θα γίνει η δίκη, θα μείνετε εδώ να δικαστείτε».

Η κατάσταση ηρέμησε μετά από επέμβαση της αστυνομίας.

Από το πρωί είχε εκφραστεί ανησυχία για την κατάσταση στο χώρο όπου διεξάγονται οι δίκες αφού προγραμματίστηκαν να γίνονται σε διπλανές αίθουσες των φυλακών.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες οι κατηγορούμενοι για τους Πυρήνες παρότι με χειροπέδες έσπασαν με κλωτσιές την πόρτα και εισέβαλλαν στην αίθουσα. Πηγή: www.lifo.grΚαλά η αστυνομία τι έκανε;;;;Μάλλον έχει μπερδευτεί και αυτή, γιατί ανάλογα με την κυβέρνηση, θεωρείται ότι είτε συνεργάζεται με το ακροδεξιό παρακράτος είτε με τους αναρχο-αντιεξουσιαστές. Πώς να διαλέξει πλευρά λοιπόν στην κρίσιμη στιγμή;
Κόκκινοι φασίστες ενάντια των μαύρων φασιστών και στη μέση οι αντιεξουσιαστες φασίστες που σεβόμενοι την δικαιοσύνη και την διαδικασία φέρνουν κρεμάλες στις κουφάλες μαύρους φασίστες.Και όλοι μαζί άχρηστα τεμπελόσκυλα.