ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.6.2015 | 21:25

Καθε μπαλκονι κι ενα σκυλι?

Τι θα γινει ρε γαμωτο;Καθε μπαλκονι κι ενα σκυλι???Ειμαστε κ εμεις που θελουμε να ησυχασουμε!Να γυρισουμε απ τη δουλεια και να κοιμηθουμε η ρ ε μ α !!! Κι αν πεις τιποτα στους ιδιοκτητες απαντουν το επικο:"ε σκυλακια ειναι,δε θα γαυγισουν?"Κι εγω ειμαι ανθρωπος ρεεεε!!!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Κοπελιά εχεις πεσει στην περίπτωση. Η μόδα προστάζει ζωοφιλία αυτήν την περίοδο. Κι όπως όλα γίνονται τσάτρα πάτρα στην Ελλάδα, έτσι κι αυτό. Λοιπόν, δυστυχώς, στην περίπτωσή σου μόνο τα ασφαλιστικά μέτρα μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα. ΕΠΙΣΗΣ: Ο νόμος γραφει επι λέξει:Απαγορεύεται η μόνιμη παραμονή τους στα μπαλκόνια του διαμερίσματος, η δε προσωινή παραμονή τους εκεί τελεί υπό τις αστυνομικές διατάξεις κοινής ησυχίας. (νόμος 4039/2012)ΟΜΩΣ: Η Αστυνομική Διάταξη Κοινής Ησυχίας, ορίζει σαφώς ότι "οι κάτοιχοι κατοικιδίων πρέπει να μεριμνούν ώστε αυτά να μην ενοχλούν τους περιοίκους" στο εδάφιο ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ. Αυτό σημαίνει ότι ισχύει για όλο το 24ωρο και ΟΧΙ ΜΟΝΟ για τις ώρες κοινής ησυχίας. (αστ διάταξη 3/1996)Κάτι που προφανώς οι ενοχλούμενοι αγνοουν και οι "φιλόζωοι" κάνουν την πάπια.Βρες καλό δικηγόρο, οπλίσου με υπομονή και ξεκίνα.
Scroll to top icon