ΝΔ: Κομματική προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο την πρώτη ημέρα στην ΕΡΤ

ΝΔ: Κομματική προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο την πρώτη ημέρα στην ΕΡΤ Facebook Twitter
Φωτο: Menelaos Myrillas/SOOC
4

Έντονη κριτική για την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας της ΕΡΤ ασκεί η Ν.Δ. κάνοντας λόγο σε ανακοίνωση της για «κομματική προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο».

Σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει πως «σήμερα, θαυμάσαμε την ανεξάρτητη, ακηδεμόνευτη και ακομμάτιστη "νέα" ΕΡΤ» και επισημαίνει πως «αφού έδωσε το σύνθημα για την έναρξη του προγράμματος η κ. Κωνσταντοπούλου, παρέλασε από το πρωί το μισό υπουργικό συμβούλιο, μαζί με τους γενικούς γραμματείς, συνεχίστηκε το πρόγραμμα με σύνδεση με τον επίσης ακομμάτιστο ραδιοφωνικό σταθμό "στο Κόκκινο" για την ενίσχυση του πλουραλισμού και της πολυφωνίας».

Στη ΝΔ τονίζουν, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ,  πως η ΕΡΤ θα κοστίσει αρκετά παραπάνω στον ελληνικό λαό, αλλά όπως λένε «θα απολαύσει την κομματική προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλο της το μεγαλείο». «Αν ήταν άλλοι θα ντρέπονταν, αλλά αυτοί δεν έχουν καμία ντροπή» καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

Πολιτική / Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

«Δεν υπάρχει δυνατότητα περιορισμού της κίνησης και της προσωπικής ελευθερίας ενός βουλευτή, παρά μόνο εάν έχει προηγηθεί άδεια της Βουλής, η οποία εν προκειμένω δεν υπάρχει» δήλωσε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Βαθιώτης
LIFO NEWSROOM
Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Πολιτική / Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Ο Παπαδόπουλος είχε ήδη επιχειρήσει να παρέμβει θεσμικά, καταθέτοντας ερώτηση στη Βουλή και αποστέλλοντας επιστολή στη διοίκηση της Πινακοθήκης, ζητώντας την απόσυρση των έργων της έκθεσης «Η Σαγήνη Του Αλλόκοτου»
LIFO NEWSROOM