«Το θέαμά της είναι αποκρουστικό!»

«Το θέαμά της είναι αποκρουστικό!» Facebook Twitter
16

"Το θέαμά της είναι αποκρουστικό. Δεν μπορεί να λέει αυτά που είπε χθες απευθυνόμενη σε έναν δημοσιογράφο" επισήμανε ο κ. Λοβέρδος αναφερόμενος στην πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου και στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου με αντικείμενο την παρουσίαση των συμπερασμάτων της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.

(Η ενόχληση για τις ερωτήσεις δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, χτες)


Εξάλλου, ο κ. Λοβέρδος σημείωσε ότι "ο διχασμός, τα δίκοπα μαχαίρια του κ. Πετράκου είναι επικίνδυνα παιχνίδια" και προειδοποίησε τη κυβέρνηση ότι "Θα σας βαραίνει η ευθύνη ενός διχασμού που αυτός ο τόπος τον έχει πληρώσει ακριβά".


"Σας ενοχλούν τα αποτελέσματα της Επιτροπής για το Δημόσιο Χρέος και για αυτό κάνετε και την επίθεση στην πρόεδρο της Βουλής, εν την απουσία της" του απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Πετράκος.


"Εντολή για δραχμή δεν έχετε. Και ακόμα και αν εσείς το επιθυμείτε δεν έχει τέτοια εντολή το κόμμα σας. Αναλάβετε τις ευθύνες σας" του αντέτεινε ο κ. Λοβέρδος.


"Εμείς έχουμε δηλώσει ότι θέλουμε λύση, που θα βασίζεται στην αλληλεγγύη και τη δημοκρατία" του απάντησε ο κ. Πετράκος.

16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Η αληθεια τυφλωνει κυριε Λοβερδο,και για τους εμπορους του σκοταδιου... ειναι αποκρουστικη!"Καθε αληθεια περναει απο τρια σταδια. Πρωτα γελοιοποιειται. Μετα βρισκει σφοδρη αντιθεση. Και στο τελος θεωρειται αυτονοητη".Αρθουρ Σοπενχαουερ
Μονον 'οπαδος'της κας Ζωης δεν μπορω να κατηγορηθω οτι ειμαι,ειδικα μετα απο ολα οσα εχω,κατα καιρους,γραψει γι'αυτην.Αλλα το να αποκαλει οποιονδηποτε αλλον πολιτικο "αποκρουστικο"ως θεαμα ο....Λοβερδος,ενας απο τους πλεον χαρακτηριστικους "σαλτιμπαγκους"της ελληνικης πολιτικης σκηνης τις τελευταιες δεκαετιες,ειναι αηδες.Βεβαια κατανοω απολυτα την σταση του.Ο ιδιος ουτε εθιξε, ουτε θα θιξει ποτε ΜΜΕ η δημοσιογραφο,για κανεναν λογο.Μιας και αποτελει ενα απο τα "εκλεκτοτερα παιδια" τους επι πολλα χρονια.Αλλωστε για διαπλεκομενους καναλαρχες και για δημοσιογραφους που τα παιρνουν,οι πολιτικοι του τυπου Λοβερδου δεν εχουν ακουσει ποτε κατι.Και οταν-δυστυχως σπανια-αποκαλυπτεται καποιος διεθαρμενος ,δημοσιογραφος η πολιτικος,οι "Λοβερδοι"περιοριζονται,απλα,στο να "πεσουν απο τα συννεφα".Οσες φορες και αν χρειασθει !
Σύντροφε Λαμπρό ο σαλτιμπάγκος ο Λοβέρδος τολμά να επικρίνει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου που ότι και να έχει να πει κανείς (τίποτα δηλαδή), διακρίνεται για το ήθος, τη θεσμικότητα, τη σοβαρότητα και την τιμιότητά της. Αλλά βρίσκει και τα κάνει (!) γιατί το κορίτσι μας έχει μόλις 2 χρόνια που ενηλικιώθηκε, αν είναι άντρας ο Λοβέρδος ας έρθει να τα πει σε μένα.
Συντροφε Генрих Григорьевич Ягода,η προσφατα ενηλικη Ζωη Κωνσταντοπουλου που διακρινεται για την ανηθικοτητα,την αδικια,την παρανομια,την γελοιοτητα και την ατιμια της,τολμα να επικρινει τα φερεγγυα καναλια και τους κρυσταλλινους,διαυγεις,φιλαληθεις δημοσιογραφους! (Αληθεια σε ποια σεμιναρια αναφερονται;)Τωρα ο αηδιασμενος Λοβερδος...ας κανει μια ΕΔΕ καλου κακου! Πρεπει να μαθει ...αποκρουστικο ειναι αυτο που βλεπει ή αυτο που φοβαται;Επι του θεματος ομως... τουμπεκι!
Ενα έχω να πώ: αξίζει απόλυτα η Ζωή στον μέσο ψηφοφόρο τής "αριστεράς". Οχι μόνο τον εκφράζει αλλά και τον καθρεφτίζει. Αυτή είναι η δική μου εμπειρία συνομιλώντας μαζί τους.
Έχουμε χούντα; Η αδυναμία της Προέδρου της Βουλής να ανοίξει διάλογο με οποιονδήποτε δεν συμφωνεί μαζί της, αλλά να του επιτίθεται με ανοίκειες μεθόδους που καταρρακώνουν το κύρος του ρόλου της, δείχνει πολλά και θλιβερά. Πρώτον, εκθέτει εκείνον που την επέλεξε. Ήταν γνωστό από τα πρίν, ο εριστικός στα όρια του μπούλινγκ χαρακτήρας της κ. Κωνσταντοπούλου. Η επιλογή της στην κορυφαία θέση του κοινοβουλίου προκαλεί το εύλογο συμπέρασμα ότι ο κ. Τσίπρας επεδίωκε από την αρχή να οξυνθεί η αντιπαράθεση και να καταντήσει ο χώρος της δημοκρατίας σε θηριοτροφείο για νευροπαθείς. Δεύτερον, δείχνει πόσο προβληματική είναι η αντίληψη για τη δημοκρατία που έχει η κ. Κωνσταντοπούλου. Εάν στις ερωτήσεις ενός δημοσιογράφου μαίνεται τόσο ανεξέλεγκτα, φορτώνει με ένα θυμό ασυμμάζευτο και τόσο προσωποποιημένο, και επιτίθεται τυφλωμένη ταυτόχρονα ενάντια σε όλους τους "εχθρούς" της ασχέτως αφορμής, αυτό δείχνει πόσο ακαταλληλη για διάλογο (συνεπώς και για δημοκρατία) είναι, ιδίως σε ένα τόσο καίριο ρόλο, που υποτίθεται είναι υπερκομματικός. Το χουντικό ύφος της, ο ανατριχιαστικός τόνος της φωνής της (σα μαστίγιο γερμανίδας δεσμοφύλακος), οι ανεπίτρεπτες σπόντες της επί του προσωπικού, οι δικανικές εξυπνάδες της, η εξουσιομανής λαθροθηρία της σε ξένα χωράφια, το πάθος της για κάμερες και δημοσιότητα, η έλλειψη αξιοπρέπειας (να βάζει τους υπαλλήλους της στην ΕΡΤ και το κανάλι της Βουλής να την ρωτούν πώς καταφέρνει να είναι τόσο υπέροχη), οι υποφώσκουσες απειλές που εξυποννοούνται σε όσα λέει για όποιους δεν συμφωνούν μαζί της, ο κακομαθημένος ενευρισμός της όταν δεν γίνεται το δικό της -όλα αυτά συνθέτουν το παζλ ενός προβληματικού παιδιού που βρέθηκε να παίζει με ένα περίστροφο στα χέρια. Και το οποίο δηλητηριάζει την ατμόσφαιρα ολόκληρου του σπιτιού. Τρίτον, δείχνει κάτι για τους φαν της, οι οποίοι δεν είναι λίγοι. Κουρασμένοι ίσως από την πίεση τόσων χρόνων κρίσης, ορισμένοι βλέπουμε πάνω της ένα είδος ζημιάρικης εκτόνωσης, μαγκιάς και αμετροέπειας με την οποία και οι ίδιοι θα θέλαμε κάποτε να ξεσπάσουμε -όπως καληώρα οι γονείς μας ένιωθαν με το τραμπούκικο ύφος του Μένιου Κουτσόγιωργα επί ΠΑΣΟΚ. Δείχνει όμως και πόσο πολιτικά ανώριμοι είμαστε όταν μπερδεύουμε την εκτόνωση με την κρισιμότερη στιγμή της μεταπολίτευσης -τώρα που χρειάζεται προ πάντων σοβαρότητα, ψυχραιμία, ενωτικό ήθος, διάλογος και διορατικότητα.
Αγαπητέ #funky-loser,σε συγχαίρω για το σχόλιο σου που είναι καίριο και διορατικό. Ακριβώς έτσι είναι η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου, όπως την περιγράφεις. Θυμάσαι το μακαρίτη τον Ευάγγελο Γιαννόπουλο που έβριζε όποιον δεν συμφωνούσε μαζί του και είχε βάλει εκείνη την ανεκδιήγητη τη "δημοσιογράφο" την Αγάπη να τον ρωτά όσα εκείνος ήθελε, σε μια εκπομπή που του παραχωρούσε το κανάλι των αδελφών Κουρή; Κάτι παρόμοιο είναι σήμερα η Ζωή, με μόνη διαφορά ότι αυτή έχει το Κανάλι της Βουλής.
Κι εγώ διαφωνώ με το ύφος της αλλά το να το πεις χουντικό και φασιστικό πάει πολύ μακρυα. Οχι επειδή θα αδικήσεις την Κωνσταντινοπούλου αλλά επειδη η λέξη χάνει το πραγματικό νοημά της, γίνεται τσίχλα και όταν έχουμε πταγματικά φασιστική πολιτική δεν θα ´χει πια νόημα καμία καταγγελία. Αυτό το λάθος βέβαια δεν το κάνουν μόνο οι δεξιοι αλλά κι οι αριστεροί. Δεν βλέπω να χρησιμοποιεί την αστυνομία ή τον στρατό για να κλείσει το κανάλι, του μιλάει έντονα, που όντως είναι λάθος για ένα πολιτικό αλλά απέχει πολύ απ´ το φασισμό και τα στρατοδικεία.
Μου ακούγεται πολύ οξύμωρο ο άνθρωπος (;) που επέλεξε να εξευτελίσει δημόσια και με τον χειρότερο δυνατό τρόπο 32 οροθετικές εκδιδόμενες γυναίκες (πολλές μάλιστα θύματα δουλεμπορίου) μόνο και μόνο για να επανεκλεγεί, να αποκαλεί οτιδήποτε και οποιονδήποτε "αποκρουστικό". Καθρέφτη δεν έχει;