ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.6.2015 | 11:59

Παρατηρήσεις!!!Όλο παρατηρήσεις!!

Αφήνει τα φώτα ανοιχτά ολη την ώρα, αφήνει τις πόρτες απο τις ντουλάπες ανοιχτές συνέχεια, έχει ΜΟΝΙΜΑ πεταμένα ρουχα πανω στον καναπε, κατουράει στην μπανιέρα (!!) γιατί τον βολεύει λεει (και μυριζουν κιολας !!), πετάει τα πράγματά του απο'δω κι απο'κει, ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΧΩΡΙς ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΠΡΩΤΑ (hello???σταγονίδια απο την τουαλετα απο'δω κι απο'κει!!),δεν πλένει τα χέρια του μετά την τουαλέτα, θέλει να ξαπλώνει στο κρεβάτι με τα ρουχα απο τη δουλεια ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΧΩΡΙΣΕΙ !!! Ρε παιδια, έχω άδικο??
2
 
 
 
 
σχόλια
Ουάου, υπάρχει κόσμος που κατεβάζει το καπάκι της τουαλέτας πριν τραβήξει καζανάκι;Κατά τα άλλα... Χώρισε τον το μαλάκα! Μπορείς να βρεις κάποιον που μπορεί να συντηρεί τον εαυτό του καλύτερα εύκολα.
Κανεις δεν έχει δικιο ή άδικο. Η γνώμη των πολλών δεν έχει σημασία. Εαν δεν αντέχεις τον τρόπο ζωής του χώρισέ τον και βρες έναν άλλον. Κι εκείνος θα βρει μια άλλη που δεν θα την νοιάζουν αυτά τα πραγματα. Και οι δυο δίκιο έχετε. Το να σου πουν 5, 10, 200, 1000 ανθρωποι οτι "ναι συμφωνουμε μαζι σου, ο τυπος ειναι βρωμιάρης" δεν έχει καμια σημασία. Να βρειτε ο καθενας σας τους συντρόφους που θα σας ταιριάζουν. Δεν κολλάμε όλοι με όλους.
Scroll to top icon