ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.7.2015 | 11:03

Σε αθλια κατασταση..!

δν ξερω απο που να'ρχισω..και που να τελειωσω..! θα τα παρω απο την αρχη ομως ετσι ωστε για να καταλαβετε αυτο που βιωνω εδω και 2 μισι χρονια! λοιπον εγω ειμαι ενα αγορι 17 χρονων το οποιο μεγαλωσα ουτε πλουσια ουτε φτωχα,κανονικα μπορω να πω οπως ολος ο κοσμος! τα παιδικα μου χρονια ηταν αρκετα καλα ως υπεροχα! τοτε δν με ενοιαζε και πολυ το τι θα φορεσω, το ποσα λεφτα(χαρτζιλικι)θελω πανω μου, το που θα βγω και γενικα απο τα 10 μου μεχρι τα 14 μου ημουν ενα απλο παιδι το οποιο με ενοιαζε μονο να παιζω μπαλα και ολα τα παιχνιδια τετοιας ηλικιας.Αυτη την στιγμη ομως ολα αυτα εχουν αλλαξει!ΔΕΝ ειμαι ευτυχισμενος..νιωθω μονος χωρις να εχω απο κενεναν μια ΣΤΗΡΙΞΗ.. οσο μεγαλωνω τοσο αυξανονται τα θελω μου!η οικογενεια μου παει απ'το κακο στο χειροτερο.. οι γονεις μου στο κοσμο τους! ο πατερας μου στα @@@@@@@ του ολα πλεον ουτε μισο κιλο ψωμι δν ειναι αξιος να φερει.. δν με βοηθαει πουθενα!ποτε δν ηρθε σαν πατερας να με ρωτησει αν χρειαζομαι κατι τουλαχιστον ποτε..φευγει απο το πρωι και ερχεται το βραδυ και μου πεταει 2 ευρω η 3 μια φορα την εβδομαδα τοσο αναισθησια..ειναι ελκολικος! οχι σε υπερθετικο βαθμο αλλα ενταξει πινει αρκετα ομως..του εχω μιλησει παρα πολλες φορες εχουμε τσακωθει πολυ ασχημα μα δν καταλαβαινει τπτ..στεναχωριεμαι που τον βλεπω ετσι..αλλα δν παυει να εχει υποχρεωσεις απεναντι στο παιδι του δλδ σε εμενα!σαν πατερας για εμενα δεν μου προσφερει απολυτως τπτ και μιλαω ειλικρινα.. ενταξει πατερας μου ειναι τον αγαπω αλλα τοσο ανευθυνο και αχρηστο πατερα πουθενα..αυτη την στιγμη ΠΟΝΑΩ και νιωθω ΜΟΝΟΣ! η μανα μου απ'την αλλη οτι μπορει κανει ισα ισα το φαγητο να με φροντιζει και να ειναι εκει για εμενα κατι το οποιο ποτε δν ηταν ο πατερας μου.. κλαιει,στεναχωριεται,ο πατερας μου δν της δινει σημασια καθολου την βριζει εχει και αυτη τα δικα της...ζηλευω τα αλλα τα παιδια που εχουν τα παντα(ωραια ρουχα,αμαξια,Iphone υπεροχα σπιτια) και μερικοι απο αυτους ειναι αχαριστοι! εε βεβαια οταν εχεις μεγαλωσει μεσα στην χλιδη ετσι ειναι αυτα..εχω φτασει σε σημειο να μην βγαινω απο το σπιτι επειδη δν εχω λεφτα αντε να πηγαινω στα αδερφια μου και σε καμια πλατεια το βραδυ με την παρεα μου μεχρι εκει!εχω ψαξει για δουλεια αλλα τζιφος τπτ απολυτως..τωρα θα παω δευτερα λυκειου και ελπιζω μονο σε αυτο! ο θεος να βαλει το χερι του να με βοηθησει να σταθω στα ποδια μου και να παρω την ζωη χερια μου δν χανω την πιστη μου καποια μερα ελπιζω πως ολα θα πανε καλα και επιτελους να χαμογελασω γτ το ΑΞΙΖΩ!!!
3
 
 
 
 
σχόλια
Σε νιώθω απόλυτα όμως...και εγώ τραβάω μεγάλο ζόρι σπίτι..μη σου πω κιόλας η δική μου κατάσταση στο σπίτι είναι πολύ χειρότερη , δεν βγάζεις άκρη..σου λέω υπάρχουν και χειρότερα.Κάνε υπομονή και αργότερα προσπάθησε να βρεις μια δουλειά να σταθείς στα πόδια σου και άντε γεια!
δυστυχως οταν ειμαστε παιδια δεν μπορουμε να αντιληφθουμε πολλα πραγματα που συμβαινουν σπιτι μας και οταν μπαινουμε στην εφηβεια αρχιζουμε κ βλεπουμε ξεκαθαρα αν δεν εθελοτυφλουμε.για μενα βαλε τα δυνατα σου και χρησιμοποιησε προς ωφελος σου οτι σου συμβαινει.ασε αυτους που ειναι μια χαρα και χλιδατα.ποτε δεν ξερεις οταν κλεινει η πορτα στο σπιτι τους τι πραγματικα συμβαινει.εστιασε σε σενα και προσπαθησε να κανεις οτι καλυτερο για τον εαυτο σου ωστε στο μελλον να εισαι οσο πιο δυνατον αυταρκης και ανεξαρτητος γινεται.προς θεου μην πεσεις στην λουμπα διαφορων που βρισκουν δικαιολογια τα ασχημα που εχουν ζησει στην ζωη τους και μπλεκουν...σιγουρα δεν ειναι ευκολο στην πραξη ολο αυτο αλλα αν τα χρησιμοποιησεις για το δικο σου καλο θα γινεις πιο δυνατος χαρακτηρας και φυσικα να μην κανεις τα λαθη που εκαναν αυτοι τους οποιους κατηγορεις τωρα.καλη δυναμη σου ευχομαι ολοψυχα
Φίλε,η αξία σου θα φανεί στον εργασιακό χώρο και θα επιβεβαιωθεί εκεί. Το εναποθέτεις τις ελπίδες σου στον Θεό ή οπουδήποτε αλλού σημαίνει πως έχεις φτάσει σε σημείο να παραδώσεις τα όπλα κι αυτό είναι ότι χειρότερο για ένα παιδί της ηλικίας σου!Θέλεί να καταβάλεις πολλή προσπάθεια, πρώτον για να τα βρεις με τον εαυτό σου και να προδιαγράψεις την πορεία που θες να ακολουθήσεις. Υπάρχουν πολλά παιδιά τριγύρω σου που έχουν περάσει ακόμα πιο δύσκολες καταστάσεις και μέσω αυτών έχουν βγει πολύ πιο δυνατά! Κάτσε και σκέψου, συγκέντρωσε το μυαλό και την δύναμη σου και κοίτα το δικό σου μέλλον και πως θα καταφέρεις να μετατρέπεις κάθε εμπειρία σου σε ένα μάθημα.Τέλος, θα ήθελα να σου πως να μην ζηλεύεις ούτε τα ακριβά αυτοκίνητα ούτε τα IPHONE και γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται σε κάθε οικογένεια, αλλά και γιατί αυτό πρέπει να σε εφοδιάζει μεδύναμη και σθένος να προχωρήσεις και να τα αποκτήσεις κι εσύ!
Scroll to top icon