ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.7.2015 | 22:52

Likes σε γκόμενες

Για πείτε μου, για ποιόν λόγο ένας άντρας, που έχει σχέση, να κάνει συνέχεια likes σε φωτογραφίες από διάφορες γκόμενες στο φουμπου;; Πιστεύετε ότι είναι αθώο ή όχι; Από τη στιγμή που η κοπέλα το βλέπει και καταλαβαίνει ότι την γουστάρει ο συγκεκριμένος (τα likes πηγαίνουν όχι σε φωτογραφίες με τοπία πχ, αλλά καθαρά γκόμενα-μούρη-βυζί-μαγιώ κλπ) δεν της δίνει το δικαίωμα να υπάρξει επικοινωνία; Με βγάζει τρελή και υπερβολική!
6
 
 
 
 
σχόλια
Αν τον αγαπάς, προχώρα με επιφύλαξη. Συζήτησε αν του λείπει κάτι από τη σχέση. Μπορεί να είναι κάτι το εντελώς απλό όπως το να φορέσεις κάτι πιο σέξυ. Απαντήσεις όπως των σχολιαστών παραπάνω δε μου κάνουν και δε θα τις άκουγα. Δε ξέρουμε τι σχέση έχουν τα παιδιά για να της πούμε έτσι απλά να τον στείλει.
Εξαρτάται από το πόσο είσαι διατεθειμένη να φας το παραμύθι. Μπορεί τα like να είναι αθώα, αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο να καταλήξουν σε κάτι μη αθώο, γιατί ναι δίνει δικαιώματα. Αν μπορείς να ζεις με το ενδεχόμενο, τώρα που σου έχει δώσει κ την αφορμή it's ok! Αν δεν θες να περιμένεις την καταστροφή, απλά την κάνεις.
Scroll to top icon