ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.7.2015 | 22:34

πως τα φερνει η ζωη

σε 2 μηνες ακριβως φευγω για ερασμους. οταν ειχα κανει αιτηση θυμαμαι εγω και το αγορι μου που τα ειχαμε 2 χρονια, ημασταν στεναχωρημενοι που θα απομακρυνομασταν αλλα ειχαμε βρει καποιες λυσεις για να βρισκομαστε.ειμαστε χωρια εδω και 2 μηνες και ολα τα ονειρα μου για τοτε προφανως και δεν θα πραγματοποιηθουν..επισης ουτε οταν εκανα αιτηση, ουτε τωρα που ειμαι μονη αλλα ουτε κι εκει θα με ενδιαφερει να γνωρισω αγορια. το λεω επειδη με ξερω. δε με ενδιεφεραν ποτε αυτα, δηλαδη να αποκτησω ερωτικες εμπειριες, γιατι οι υπολοιπες ειναι καλοδεχουμενες, οποτε δεν εχει σχεση το αν θα τον ξεπερασω π.χ. γνωριζοντας αλλον, γιατι δεν με ενδιαφερει, τον εχω ξεπερασει ερωτικα, αλλα ποτε σαν ανθρωπο, λιγοι ειναι σαν αυτον, τον αγαπω τοσο πολυ...αυτο που φοβαμαι πιο πολυ ειναι μην τον χασω. ειναι το μονο ατομο που θελω να του λεω τα παντα, ακομα και τωρα που δεν ειμαστε μαζι( επειδη δεν υπαρχει πια ερωτας, βρισκομαστε και δεν εχουμε την αναγκη ουτε να φιληθουμε ουτε να κανουμε κατι παραπανω) υπαρχει πολλη αγαπη και μοιραζομαστε τα παντα. εχουμε τοσα κοινα, τοσο ιδιο τροπο σκεψης, ελπιζω να μη χαθουμε γιατι ειναι πολυ σημαντικος για μενα.. ειναι ο ανθρωπος μου και κακως χρησιμοποιειται αυτη η εκφραση μονο για ερωτικες σχεσεις. ειναι σαν ατομο και οχι σαν αντρας.
2
 
 
 
 
σχόλια
Είναι θαυμάσιο που κυριαρχούν τόσο ζεστά και ανθρώπινα συναισθήματα μεταξύ σας και θετικό να τα "μεταφέρεις" στις αποσκευές για την μετέπειτα ζωή σου. Είσαι όμως πολύ μικρή και είναι πολύ νωρίς για να προκαθορίζεις τη σχέση και τον τίτλο που θα έχουν οι άνθρωποι στα χρόνια που θα έρθουν. Να προσθέσω ακόμη ότι και οι ερωτικές εμπειρίες είναι κομμάτι της ζωής μας κι όχι κάτι κακό (νιώθω ότι τις αποποιείσαι σαν κάτι απαξιωτικό και προφανώς δεν εννοώ τις ερωτικές εμπειρίες ως αυτοσκοπό αλλά ως "ταξίδια" που θα επιλέξεις να κάνεις). Τώρα, αν το πρώην αγόρι σου προχωρήσει σε κάποια νέα σχέση θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο αλλά και εμφανώς άδικο για την κοπέλα του να τον θεωρείς εσύ "άνθρωπό σου" και η ισορροπία πολύ εύθραυστη. Με συγχωρείς που σε απογοητεύω αλλά δυστυχώς έτσι θα γίνει αφού περάσει λίγος καιρός. Είναι βέβαιο όμως πως κι εσύ αργά η γρήγορα θα βρεις τον τρόπο να προχωρήσεις γι'αυτό κράτα μόνο συναισθήματα αγάπης και όχι εξάρτησης για εκείνον.
Είναι εκπληκτικό και απίστευτα σπάνιο το επίπεδο της τωρινης σας σχέσης μετά το χωρισμό. Δεν ξέρω πραγματικά καποια περίπτωση που να έχει εξελιχτεί ετσι. Συγχαρητήρια και στους δυο σας.
Scroll to top icon