ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.7.2015 | 14:31

Κόμπλεξ;

Δεν έχω κάνει ποτέ σχέση στην ζωή μου και νιώθω μη φυσιολογικό άτομο.Είμαι στα 30κάτι και αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο,όχι για τους άλλους αλλά για μένα.Δεν με ενδιαφέρει ο περίγυρος, με τρώει προσωπικά πολύ και κάθε μέρα ακούω τον εαυτό μου να επαναλαμβάνει τα ίδια και και με ενοχλεί!Πριν κάτι χρόνια ανέβηκα ψυχολογικά,άρχισα εξόδους,δραστηριότητες,γνωριμίες,κοινωνικότητα κλπ. έφτιαξα ακόμα και εμφάνιση αλλά τελικά δεν καρποφόρησε η προσπάθεια.Τώρα μαζί με άλλα πλέον προβλήματα είμαι πιο πολύ αδιάφορος σε γενικότερη κλίμακα με την ζωή μου και βαριέμαι να προσποιηθώ ακόμα και χαμόγελο.
2
 
 
 
 
σχόλια
Χαλάρωσε. Φυσιολογικός είσαι. Το ότι μέχρι δεν είχες σχέση μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους. Μπορεί να είχες ρίξει το βάρος στις σπουδές, στη δουλειά, μπορεί να ήσουν πολύ απαιτητικός, μπορεί να μην είχες λεφτά, μπορεί να μεγάλωσες σε συντηρητικό περιβάλλον, μπορεί να έγιναν κάποια γεγονότα που σε πήγαν πίσω....κλπ κλπΚαι τι έγινε; Αυτά είναι και τυχερά. Δεν χρειάζεται να αποδείξεις κάτι.Άλλωστε πολύς κόσμος κάνει σχέσεις συμβιβασμού. Μόνο και μόνο από το φόβο της μοναξιάς. Άλλωστε νέος είσαι ακόμα. Ο έρωτας έρχεται σε όλες τις ηλικίες και μας ομοφαίνει τη ζωή. Το βασικό είναι να μην σε πιάνει άγχος με την ηλικία. Δεν δίνουμε εξετάσεις σε κανέναν.Επειδή όμως οι φιλίες αλλά ξαι οι σχέσεις θέλουν και αυτές ΣΥΝΕΧΗ προσπάθεια τι θα σου πρότεινα πρακτικά:1) Μην εγκαταλείπεις την όμορφη προσπάθεια που ξεκίνησες. Γιατί; Συνέχισε αυτό που ξεκίνησες γιατί όδο ανοίγεσαι τόσο περισσότερο κόσμο θα γνωρίζεις.2) Μην κλείνεσαι σπίτι. Η μοναξιά είναι ο σκόρος της ψυχής. Και δυστυχώς συνηθίζεται.3) Γράψου σε κανά τζυμ, σχολή χορού, σύλλογο. Π.χ. η γραμματεία νέας γενιάς οργανώνει κάτι πολύ ωραίες εκδρομές.4) Δοκίμασε και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σαιτ γνωριμιών για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα.5) Μην απομακρύνεσαι από παρέες και φίλους σου.6) Μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις. Δίνε ευκαιρίες και μην κολλάς μόνο στην εμφάνιση. Και πολλές κουκλάρες συνήθως δεν είναι και οι καλύτερες για σχέση.7) Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Άρα μην μουχλιάζεις. Και θα δεις θα ξαναβρείς το κέφι σου σύντομα.Καλά να περνάς.
Scroll to top icon