ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.7.2015 | 14:46

Ζηλεια

Γεια σας.Μπαινω πρωτη φορα σε αυτο το site και μπορω να πω οτι ειναι αρκετα ενδιαφερον.Αν θελω να εξομολογηθω κατι ειναι...μια συχνη ερωτηση που κανουμε ολοι "τι πρεπει να κανει κανεις για να μην ζηλευει?"Οπως ξερει ο καθενας μας υπαρχει μεσα στις σχεσεις το φαινομενο της "ζηλειας".Η πιο πιθανη απαντηση ειναι οτι οι περισσοτερες γυναικες ειναι ζηλιαρες παρα οι αντρες.Λογικο ετσι; δηλαδη τι να κανουμε οταν εσεις τα αγορια μας μιλατε για καποια πρωην σας η κατι αλλο που μπορει να μας πειραξει? οσους τροπους και να εχω βρει δεν καταληγω σε αυτο που θελω .Εσεις τι κανετε οταν βρισκετε σε αυτην την φαση?
2
 
 
 
 
σχόλια
Ξεκινάμε με τη σκέψη ότι κανείς δεν ανήκει σε κανέναν! Αν κάποιος είναι μαζί σου και σου δείχνει ότι σε θέλει, γιατί να ξενερώνεις όταν σου μιλάει για το παρελθόν του;Άντρες γυναίκες, ζηλεύουν το ίδιο. Το μόνο που αλλάζει, είναι ο τρόπος που το εκδηλώνουν. Η γυναίκα θα κάνει σκηνή και μούτρα εκείνη τη στιγμή, ο άντρας θα το θυμηθεί μετά από καιρό και θα ξεσπάσει σε άσχετο χρόνο.Π.χ-Πάμε σήμερα για κάνα καφέ;-Όπου θες μωρό μου.-Πάμε στην καφετέρια "τάδε";-Εκεί δεν δουλεύει ο πρώην σου;-Δούλευε παλιά. Τώρα δεν ξέρω.-Θες να τον δεις;-Ε;-Τι ε; Σου λείπει;Δεν χρειάζεται να συνεχίσω φαντάζομαι.
Χαχα!εχεις απολυτο δικιο και νομιζω πως αυτο το παραδειγμα μου εφερε αρκετες ιδεες στο μυαλο :p η μαλλον ας το πουμε σαν deja-vu! ελπιζω να μην ξανατυχει να ζηλεψω..
Scroll to top icon