ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.7.2015 | 17:54

με ξενερωνει ρε φιλε...

Αυτός που μου αρέσει χρησιμοποιεί με κάθε ευκαιρία πεζοδρομιακές εκφράσεις, αν και γιατρός παρακαλώ...Και δεν του φαινοταν! Τον ειχα για σοβαρο τρομαρα μου!Αρχιζω και βλεπω το καφριλικι του και ομολογω δεν μου αρεσει καθολου.
2
 
 
 
 
σχόλια
Κι αυτό νομίζω είναι θαυμάσιο έναυσμα για να πάψεις να κρίνεις τους ανθρώπους βάση σπουδών και επαγγέλματος. Η καλλιέργεια και η ευγένεια δεν είναι ανάλογη με το πτυχίο των ΑΕΙ ή των ΤΕΙ αλλά με την προσωπική ανάγκη του καθενός για αυτοβελτίωση και τις παραστάσεις από το οικογενειακό του περιβάλλον. Η μόρφωση δεν εγγυάται πάντοτε και την καλλιεργημένη συμπεριφορά και ο γιατρός ή ο δικηγόρος είναι πιθανόν να συμπεριφέρονται σαν άξεστοι λιμενεργάτες και το αντίστροφο. Παράλληλα η μόρφωση δεν κρίνεται με βάση τα κορνιζαρισμένα πτυχία αλλά είναι κάτι πολύ πιο ευρύ και πολυεπίπεδο καθώς και προσβάσιμο με πολλούς τρόπους από όσους την αναζητούν. Επίσης ο πιο καλλιεργημένος άνθρωπος που γνώρισα στη ζωή μου ήταν ένας συντηρητής ασανσέρ με απολυτήριο λυκείου. Πίστεψέ με θα μπορούσε να βρεθεί στην ίδια αίθουσα με 100 καθηγητές από το Harvard και να κριθεί από τον παρατηρητή ανώτερός τους σε επίπεδο γνώσεων και συμπεριφοράς. Ψάξε την ουσία πίσω από τα διαπιστευτήρια !
Scroll to top icon