ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.7.2015 | 18:06

αχ βρε ματια μου !

Γιατί μένεις σε αυτόν τον γάμο ; Είναι με τον άλλον το ξέρεις ... και μένεις !! γιατί ;; Σε πληγώνουν και σε γαμάνε ψυχολογικά κάθε μέρα , όταν εσύ είσαι στην δουλειά είναι μαζί και το ξέρεις και μένεις ; γιατί ;;;;;;;;; αχχ και να ηξερεςςςςς πόσο σε θέλω ! πόσο θέλω να σε κάνω να χαμογελάς ! είναι άδικο γαμώτο , είναι άδικο για σένα ! δεν σου ΑΞΙΖΕΙ ! είσαι τόσο κάλο παιδί , τόσο γλυκός , τόσο όμορφος και γοητευτικός !! Μακάρι να ήξερα τι σκέφτεσαι , τι έχεις μέσα στο μυαλό σου !ΣΕ ΈΧΩ ΕΡΩΤΕΥΤΕΊ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ !!! https://www.youtube.com/watch?v=m8wmSz6vLT8ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ???
2
 
 
 
 
σχόλια
Να μην κάνεις απολύτως τίποτα. Θα σε λυπήσω αλλά δεν σε αφορούν τα διαπροσωπικά ενός γάμου αλλά ούτε και είσαι σε θέση να γνωρίζεις τη μεταξύ των συζύγων συνθήκη. Δεν κλήθηκες προσωπικά να απαντήσεις σε κανένα ερώτημα, δεν παίζεις κανένα ρόλο και κάνεις τεράστιο λάθος να κρίνεις υποκειμενικά και βάση συμφέροντος την κατάσταση ακόμη κι αν είναι όπως νομίζεις. Το να "ερωτευόμαστε" κάποιον από αυτό που βλέπουμε σε συγκεκριμένες στιγμές της καθημερινότητάς του δεν μας δίνει το δικαίωμα να επεμβαίνουμε σε ότι θεωρούμε ότι είναι προς δικό του συμφέρον πόσο μάλλον αν υπάρχει και προσωπικό μας όφελος. Εκτός από κατινιά είναι και χειρισμός κατωτάτου επιπέδου. Δεν ζήτησε να σωθεί. Κράτησε μια αξιοπρεπή και διακριτική στάση αποστασιοποίησης και αν υπάρξει πιθανότητα να συμβεί κάτι μεταξύ σας ας συμβεί όταν εκείνος θα έχει πάρει τις αποφάσεις του και έχει ξεκαθαρίσει την προσωπική του ζωή.
Scroll to top icon