ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.7.2015 | 13:43

ΤΙ ΔΗΘΕΝ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!

Ειμαι το gossip boy. Ο εθισμενος στο κουτσομπολιο. Αυτος που καθε τεταρτη πρωι ξυπναει με τη σκεψη οτι σημερα βγηκε το νεο τευχος του hello.Ολοι εσεις που πατησατε "δεν ταυτιζομαι" ποσο δηθεν και υποκριτες ειστε. Ελεος. Ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι απο σας καθε μερα μπαινετε στο gossip-tv και τα σχετικα σαιτ. Ειστε απο αυτους που παλια εβριζαν τα μεσημεριανα ενω τα εβλεπαν συνεχεια. Ειστε απο αυτους που λετε οτι δεν ασχολειστε με το τι κανει ο καθενας στην προσωπικη του ζωη αλλα τα ξερετε ολα απεξω και ανακατωτα. Ειστε απο αυτους που σνομπαρουν δηθεν τα γκοσιπ περιοδικα αλλα αν βρεθει καποιο μπροστα σας πεφτετε με τα μουτρα.Ειστε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. ΟΛΟΙ! ΟΛΟΙ ΣΑΣ!ΨΕΥΤΕΣ. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.Παραδεχτειτε οτι σας αρεσει και εσας το γκοσιπ. ΨΕΥΤΕΣ. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ!Ολοι ασχολουμαστε με το λαιφσταιλ. ΟΛΟΙ!ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ!Ολοι θελουμε να ξερουμε τι κανουν οι σταρ στην προσωπικη τους ζωη. Ειναι τα προσωπα που αποτελουν προτυπο για χιλιαδες κοσμο, ειναι τα ινδαλματα μας, ειναι τα ατομα που ασκουν τεραστια επιρροη ακομα και με μια ατακα τους. Πως γινεται να μη θελουμε να ασχολουμαστε μαζι τους; Ολοι ασχολουμαστε και ολοι θελουμε να ξερουμε πραγματα γ' αυτους.Οποτε αφηστε την υποκρισια και το κυριλε και παραδεχτειτε οτι ειστε και εσεις καταναλωτες του γκοσιπ.
9
 
 
 
 
σχόλια
Καλά χαλάρωσε δεν είμαστε όλοι ψεύτες και υποκριτές επειδή δεν ασχολούμαστε φανατικά με το gossip και το lifestyle. Θέλεις δεν θέλεις κάποια πράγματα που είναι στην επικαιρότητα θα τα δεις,θα τα μάθεις, όπως πχ. το με πόσες πήγε ο Σπαλιάρας χαχαχα. Πάντως δεν ενοχλείς κανέναν με την λατρεία σου για το gossip και για αυτά τα περιοδικά. Ίσα ίσα την δικαιολογώ γιατί αυτοί οι άνθρωποι προβάλλονται κιόλας και σε πολλούς προκαλούν ενδιαφέρον και περιέργεια. Από την άλλη αυτοί που κατακεραυνώνουν το gossip για τους διάσημους ενώ στην προσωπική και κοινωνική τους ζωή είναι οι μεγαλύτεροι κουτσομπόληδες, αυτοί είναι πραγματικά υποκριτές και ελεεινοί.
Θα σε απογοητεύσω αλλά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι εθισμένοι στο gossip και στο lifestyle και δεν ενδιαφέρονται για τις ζωές των επωνύμων πόσο μάλλον να θεωρούν τους διάσημους πρότυπο και ίνδαλμα τους. Είναι δικαίωμά σου να ασχολείσαι αλλά είναι λάθος να γενικεύεις γιατί δεν είναι ούτε υποκρισία ούτε κυριλέ να μην ενδιαφέρεσαι. Απλά δεν ενδιαφέρεσαι, τελεία. Στο σπίτι μου ποτέ δεν αγοράζαμε περιοδικά lifestyle και ειλικρινά προσωπικά με κουράζουν ακόμη και στο κομμωτήριο και στις αναμονές σε ιατρεία γιατί δεν γνωρίζω τα πρόσωπα στα οποία αναφέρονται. Οι μισοί από τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι δεν γνωρίζουν καν τι είναι οι gossip εκπομπές και δεν βλέπουν πρωινάδικα, το 1/3 δεν έχει καν τηλεόραση. Εμείς δεν πήραμε ποτέ αποκωδικοποιητή και βλέπουμε μόνο σειρές σε dvd. Καθόλου κυριλέ δεν νιώθουμε ίσα ίσα το αντίθετο και δεν υπάρχει επικριτική διάθεση στο σχόλιο μου. Προσπάθησε να απολαμβάνεις το gossip και οτιδήποτε άλλο βρίσκεις δελεαστικό και αποδέξου ότι δε διασκεδάζουν όλοι με τον ίδιο τρόπο.
1ον το κειμενο σου μου προσκαλεσε γελιο. Οχι γιατι γράφεις τπτ περιεργο ή γελοίο αλλα αυτομάτως ο εγκεφαλος μου οπτικοποιησε οτι εγραφες.2ον. Και ναι υπάρχει κόσμος που δεν του καιγεται καρφι για το τι κανουν οι "σταρ". Προσωπικά μου φαίνεται αδιανοητο να δωσω -ποσο κανει- για να παρω το Hello. 3ον. Φιλική συμβούλη, αν εχεις πρότυπα και ιδάλματα οποιον είναι "σταρ" με την εννοια που του δινεις εσυ, εισαι σε λάθος δρόμο και αλλαξε τα προτυπα σου ειναι κριμα, εισαι και boy.
Φιλαράκι χαλάρωσε!Εσύ μίλησες για εθισμό στο κουτσομπολιό.Αν δεν τρολάρεις ζήτα βοήθεια!Στο λέω εγώ,που ναι μπαίνω σχεδόν καθημερινά στο gossip tv,το παραδέχομαι.Δεν με ενδιαφέρουν όλα όσα γράφονται εκεί μέσα αλλά ότι μπαίνω για να χαλαρώσω ή να χλεύασω διάφορους <<ανθυποστάρ>> που ζουν στη κοσμάρα τους,μπαίνω.Τι Κατινάρα είμαι άλλωστε;
οχι δεν ειμαστε ολοι θιασωτες της κολλεκτιβας των ηλιθιων.ορισμενοι απο εμας δεν εχουμε καν το χαζοκουτι σπιτι μας.θα σε συμβουλευα να το κλεισεις κ εσυ για λιγο η τουλαχιστον να αποδεχτεις πως υπαρχουν ανθρωποι οι οποιο δεν διαλεγουν τα προτυπα τους με βαση τα δικα σου κριτιρια.και πανω απο ολα μην υστεριαζεις.
Scroll to top icon