ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.8.2015 | 03:06

Περι μαλλιων

Πως γινεται καποιες κοπελες να εχουν φυσικο μακρυ μαλλι κ να μην φαινεται ταλαιπωρημενο? Εμενα με το που μακραινουν τα μαλλια μου αρχιζουν να φθειρονται στις ακρες, χωρις να τα ισιωνω, χωρις να κανω μπουκλες χωρις γενικα να τα ταλαιπωρω. Βαζω κ μασκες κ απ ολα. Κ οι ακρες ολο δειχνουν μες στην ψαλιδα απο καποια στιγμη κ μετα κ θελω κουρεμα. Κ βλεπω αλλες με μαλλι μεχρι τον κωλο(που προφανως δεν το κουρευουν κ πολυ συχνα) κ ειναι υγιες κ λεω τι κανω λαθος??? Ειναι κ αυτο αλλη μια αδικια της ζωης??
1
 
 
 
 
σχόλια
Ειχα παρα πολυ μακρυ μαλλι χωρις να φαινεται καθολου ταλαιπωριμενο,παρολο που το ισιωνα (οχι καθε μερα,2-3 φορες την εβδομαδα).Εαν θες να μακρυνει προσεχε τη διατροφη σου.Να τρως απο ολες τις ομαδες των τροφων,φρουτα και λαχανικα.Να πινεις αρκετο νερο.Παρε ενα φυτικο σαμπουαν απο το φαρμακειο.Θα σε βοηθησει πολυ.Οταν τα λουζεις,τριψε καλα στη ριζα.
Scroll to top icon