ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.8.2015 | 12:20

συνέχεια

Θέλω έναν ψηλό, παχουλο, μουσάτο να με κάνει μια τεράστια αγκαλιά και να είναι εδω το επόμενο πρωί να μιλάμε για τέχνη, για μουσική, για βιβλία, για ταινίες, για ταξίδια ενώ στο ενδιάμεσο κάνουμε σεξ, πολύ σεξ... (έβγαλε αεράκι)Υ.Γ: γέλασα πολύ με το σχόλιο του/της kwinng για τον κλιματισμό σαν αρρώστια -σε ευχαριστώ! :)
2
 
 
 
 
σχόλια
Θελεις καποιον συγκεκριμενο η απλα ψαχνεις απο δω μεσα? Αν ισχυει το δευτερο, εγω αν και πιστευω οτι τα εχω ολα αυτα δεν θα συμμετασχω σε ολο αυτο (εχασε η Βενετια βελονι θα μου πεις :P), και πιστευω οτι ειναι καλυτερα και για σενα να μην ψαχνεις εδω μεσα αυτο που θελεις. Με το να απευθυνεσαι διαδικτυακα σε μια κατηγορια ανθρωπων απλα καταργεις τη μοναδικοτητα του καθενος. Σκεψου το και αντιστροφα: Θα ηθελες καποιον που να θελει εσενα και μονο, η καποιον που να ηθελε οποιαδηποτε γυναικα που να εχει τα χαρακτηριστικα που εχεις εσυ? Αυτα τα ολιγα, να προσεχεις και σου ευχομαι να βρεις αυτο που θελεις, με οποιον τροπο κι αν γινει αυτο. :)
Scroll to top icon