ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.8.2015 | 09:47

η καλη μερα απο το πρωι φαινεται....

μολισ εμαθα οτι ειναι μπλεγμενοσ με ναρκωτικα... τοσο καιρο ψεματα.... και εγω το ζωο το ορθιο δεν πηρα χαμπαρι τιποτα... δεν μπορω να το διαχηρηστω ολο αυτο.. φοβαμαι.. ειμαι ερωτευμενη μαζι του αλλα αυτο ειναι πολυ για μενα... τι να κανω? αν εχει περασει καποιοσ κατι αναλογο ασ με βοηθησει δεν ξερω τι να κανω νιωθω πωσ εχασα τη γη κατω απο τα ποδια μου... το μονο συγουρο ειναι οτι θα τον αφησω αλλα οσο τα σκεφτομαι ολα αυτα τοσο περισσοτερο τον φοβαμαι...
4
 
 
 
 
σχόλια
Εγω προσωπικά, επειδή πέρασα κάποια στιγμή μια παρόμοια κατάσταση, χώρισα..όχι αμέσως..πέρασε καιρός μέχρι να καταφέρω να χωρίσω μαζί του..αλλά μόλις το έκανα ηρέμησα και σταμάτησα να φοβάμαι!
ραχιλ εχεισ απολυτο δικιο.. με βοηθησεσ αρκετα μην ζητασ συγνωμη απευθυνθηκα εδω για να ακουσω αποψεισ... δεν εξομολογηθηκα μια κατασταση για να μου χαιδεψουν τα αυτια... σε ευχαριστω πολυ για τισ συμβουλεσ σου!! να σαι καλα!!
εξαρταται τι ναρκωτικα...αν πινει κανα τσιγαρο που και που νταξει μην τρελαινεσαι κιολας...αν ειναι μπλεγμενος με πρεζα εκει ξεκινα να ανησυχεις..αν ειναι καπου στην μεση..θα δειξει..δες πρωτα τι παιζει ακριβως και μετα βγαλε συμπερασμα..απο αυτα που εχω δει σου λεω πως δεν ειναι απαραιτητο οτι οποιος περνει ναρκωτικα ειναι τελειωμενος..τα βλεπω ολα αυτα απο μικρη λογω της περιοχης που μενω που σχεδον ολοι οι γνωστοι μου ολο και κατι κανουν..το ξερω οτι θα με κραξουν για αυτο που θα πω αλλα δεν ειναι και κατι τοσο τραγικο..υπαρχουν πολλες περιπτωσεις..δες σε ποια ειναι ο δικος σου και πραξε αναλογως..
Scroll to top icon