ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.8.2015 | 14:25

It's a new life.

Νέα ζωή τώρα. Πρωτοετής στη σχολή της επιλογής μου, δουλειά στο προσκήνιο, σχέση δυνατή. Στο παρελθόν αναρωτιόμουν γιατί όλα τα αρνητικά έτυχαν σε εμένα, γιατί τόσες σκάρτες επιλογές και παρέες. Τώρα ξέρω. Απλά χρειαζόταν υπομονή. Όλα έχτισαν το παρόν μου. Όλα και όλοι. Σας ευχαριστώ, εύχομαι να βρείτε τον προορισμό σας.Για αυτό, όλοι εσείς εκεί έξω μην θλίβεστε. Μην τα παρατάτε. Έρχεται ένα καλύτερο αύριο για τον καθένα εν τέλει. Υπομονή και δύναμη. Να προσέχετε τους εαυτούς σας.Η αισιόδοξη.
2
 
 
 
 
σχόλια
Συγχαρητηρια για την επιτυχια σου για τη σχολη.Ωστοσο εχω να σε συμβουλευσω να κρατας παντα μια "πισινη" στη ζωη σου γιατι θα υπαρχουν παντα σκαμπανεβασματα.Η χαρα ειναι ενα συναισθημα βραχυχρονο.Ειδαλλως θα τρελαινομασταν ολοι.Να εισαι καλα,να ευγνωμονεις τον εαυτο σου παντοτε και να προσεχεις :) Καλη σταδιοδρομια!Καθε ονειρο σου να γινει πραγματικοτητα.
Scroll to top icon