ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.8.2015 | 02:31

Ελεύθερα!

Καλησπέρα κορίτσια θέλω να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με τους άντρες!Ξέρω βέβαια πως μετράει η εμπειρία που έχει ο άλλος, αλλά!1). Προτιμάτε να κάνετε σεξ με κάποιον γυμνασμένο!2). Θα κάνατε σεξ με κάποιον αν είχε κοιλίτσα;Γενικά θέλω σοβαρές απαντήσεις!Ευχαριστώ!
7
 
 
 
 
σχόλια
ειμαι αντρας 18 και ενω ειμαι πολυ καλα γυμνασμενος εχω ελαχιστη κοιλιτσα! δλδ τι εχουν αυτοι που εχουν κοιλιτσα ? ισα ισα ειμαστε πιο ελκυστικοι με ολη τι σημασια της λεξεως!!
μια χαρα εισαι βρε παιδι μου και οπως σου ειπα ειναι πολλες που το προτιμουν.αλλα εσενα ποιες κοπελες σ αρεσουν; γιατι αν κοιτας τις θεες με τον καλλιγραμμο γυμνασμενο σωμα, το πλουσιο στητο στηθος και τον υπεροχο κωλο, και θες και σεξ ΜΟΝΟ θα ειναι καπως πιο δυσκολο απ το να κοιτας νορμαλ κοπελες νομιζω
θα στο πω στα ισια λοιπον δν μαρεσουν οι γυναικες που ειναι τελειως αδυνατες! μαρεσουν οι γυναικες που ειναι κανονικες!κοιτα για να μην τα θελω ολα δικα μου η θα εχει πλουσιο στηθος η ενα τελειω κωλο εγω προσωπικα πρωτιμο το στηθος και ελπιζω να καταλαβες το γτ!
κοιτα, σιγουρα παει αναλογα με την εμφανιση και της κοπελαςπχ, εγω ειμαι 20 χρονων με μετριο θα ελεγα σωμα. ουτε πολυ ψηλη, ουτε πολυ κοντη, μετριο βαρος και στηθος.και δεν θα σου πω ψεματα. κοιτα, αν ο αλλος σαν συνολο μου αρεσει και εμφανισιακα (κατα τα αλλα) και σαν χαρακτηρας οκ, ΛΙΓΗ κοιλιτσα (οχι καμια τεραστια) δεν θα με πειραζει και τοσο.σιγουρα ομως προτιμω τους γυμνασμενους. οχι τους υπερβολικα με αναβολικα και τετοια. να εχουν ενα μετριο βαρος και να ειναι σε μια καλη φυσικη κατασταση.και να σου πω, για σχεση την κοιλιτσα θα την παρεβλεπα πιο ευκολα. για σεξ και μονο, θα προτιμουσα καποιον γυμνασμενο γιατι σε τετοιες περιπτωσεις κοιταζουμε πιο πολυ την εμφανιση.βεβαια αν ημουν περισσοτερο η λιγοτερο ομορφη, μαλλον τα στανταρντς μου θα αλλαζανομως γουστα ειναι αυτα. περιπου το 30% των συνομηλικων που ξερω γουσταρουν κοιλιτσα πολυ. ενα αλλο 50% ειναι σαν και μενα και οι υπολοιπες δεν θελουν με τιποτα. (συμφωνα με τον δικο μου περιγυρο και των φιλων μου παντα)
"βεβαια αν ημουν περισσοτερο η λιγοτερο ομορφη, μαλλον τα στανταρντς μου θα αλλαζαν" Δλδ αν εσυ ησουν λιγοτερο ομορφη θα ελεγες "οχι δεν θα κοιταξω αυτον τον κουκλο που μου αρεσει, θα κοιταξω τον αλλον που ειναι λιγοτερο ωραιος και που δε μου αρεσει και τοσο γτ και εγω δεν ειμαι τοσο ομορφη"Μαλιστα...Εξομολογουμενη ζητας σοβαρη απαντηση. Δεν βλεπεις τι γινεται? Κατα την ερωτηση και η απαντηση..
Scroll to top icon