ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.8.2015 | 16:11

Πανελλήνιες

Σε ένα μήνα αρχίζουν πάλι τα σχολεία και εγώ ξεκινάω το διάβασμα για τις πανελλήνιες. Έχω αγχωθεί απίστευτα πολύ και το κεφάλι έχει γίνει καζάνι. Από την μια ανυπομονώ να τελειώνω και από την άλλη φοβάμαι περισσότερο όσο περνάει ο καιρός γιατί ξέρω πως χρειάζεται τρελό διάβασμα φέτος.Το θέμα είναι πως πάω με την ψυχολογία του ηττημένου από τώρα..Και ερωτώ, πως ήταν η εμπειρία σας με τις πανελλήνιες; όταν έφτασαν εκείνες οι μέρες, τα γραπτά πως σας φάνηκαν;είναι δύσκολα ή βατά;Φέτος δίνω με το νέο σύστημα και τα έχουν κάνει σκατά.!!Δίνω Έκθεση- Αρχαία- Ιστορία και μετά επέλεξα Λατινικά για να μπορέσω να πάω στα επαγγέλματα ανθρωπιστικού χαρακτήρα και επέλεξα και ένα πέμπτο μάθημα την Βιολογία για να ανοίξω και άλλο ένα πεδίο (παραϊατρικά).Το θέμα είναι οτι φοβάμαι τόσο πολύ τα λατινικά. Δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά γιατί κάποιοι θεωρούν ότι τα λατινικά είναι παιχνιδάκι. Ίσως και να μην το έχω πάρει με καλό μάτι αλλά επειδή δευτέρα λυκείου τα είχαν βγάλει και τα έβαλαν ΟΛΑ στην τρίτη λυκείου χωρίς να αφαιρέσουν από την γραμματική και το συντακτικό τίποτα, μου φαίνεται βουνό! Δεν ξέρω..Πείτε μου κάτι να ηρεμήσω..!!!!
5
 
 
 
 
σχόλια
Ηρέμησε. Και εγώ φέτος το πέρασα και μας πάτησαν. Διάβασε όσο μπορείς και μην προσπαθείς υπερεντατικά μόνο για ένα μήνα. Όταν θα μπεις στο πρώτο μάθημα θα γίνει η απενεχοποιηση. Όχι άγχος. Αα! Και να ακούς τους καθηγητές σου.
Εγω εδινα περυσι και δεν διαβασα ιδιαιτερα. Κει γω με την ψυχολογια του ηττημενου ξεκινησα, για'υτο και δεν εδωσα στον εαυτο μου την ευκαιρια να στρωθει και να διαβασει. Παρ'ολα αυτα, η ψυχολογια του ηττημενου τελικα με βοηθησε να κρατησω το αγχος σε λογικα επιπεδα, και να μην τρελαινομαι στο διαβασμα. Στο τελος, τις ημερες των πανελληνιων πηγα λεγοντας στον εαυτο μου ''Δεν με νοιαζει τι θα γραψω, να δωσω να τελειωσει το μαρτυριο'', και δεν αγχωθηκα. Τελικα ομωα πηγαν ολα πολυ καλυτερα απ'οτι περιμενα. Κουραγιο και κρατα το κεφαλι καθαρο. Το αγχος θα σε κρατησει πισω! Λιγο συστηματικο διαβασμα θελει και ολα θα πανε καλα.
Οι πανελληνιες δεν ειναι δυσκολες,το αγχος τις κανεις δυσκολες,ξεκινησα το διαβασμα ενα μηνα πριβ δωσω κ περασα εκει που ηθελα,απλα κανε ποιοτικο κ οχι ποσοτικο διαβασμα ;)
Λίγοι μήνες είναι, βάλε τα δυνατά σου, διάβασε όσο μπορείς και το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Μην αγχώνεσαι για τα λατινικά, όλα τα παιδιά με το ίδιο σύστημα θα δώσετε. Κοίτα να ξεκουραστείς αυτές τις μέρες και να μην αγχώνεσαι!
Scroll to top icon