ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.8.2015 | 15:01

:/

Ποια ειναι η καταλληλη ηληκια να κανει καποιος sex;;εννοω αμα το κανεις στα 16 μιση λεγεσε πουτανα;;;. Δεν το χω κανει ακομα αλλα η μαμα μου μου λεει να το κανω στα 18 μου αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρη γιατι πιστευω πως ειναι κατι που γινεται απο την φυση μας και δεν εχει ηλικια :/ .... εσεις τι λετε;;;;
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν υπάρχει σωστή και λάθος ηλικία. Εγώ απλά θα σε συμβούλευα να είναι με κάποιον που εμπιστεύεσαι. Να το κάνεις με κάποιον που είναι ερωτευμένος μαζί σου όσο κι εσύ μ΄ αυτόν. Όλα τ' άλλα είναι βλακείες. Εγώ δεν είχα κλείσει τα 15 όταν το έκανα για πρώτη φορά με έναν συνομήλικο μου με τον οποίο ήμασταν τρελά ερωτευμένοι. Μείναμε μαζί 2 χρόνια και δε θα το άλλαζα. (Είμαι 26 τώρα).
Όταν νιώσεις και σου δώσει ο εγκέφαλός σου το χημικό ερέθισμα να το κάνεις, καν' το. Η ποσότητα, η χρονολογική περίοδος και η ποιότητα είναι αντικειμενικοί παράγοντες. Όσο το κάνεις για τους άνω λόγους και όχι με απώτερο σκοπό κάποια υλική --ή άλλου είδους-- ανταμοιβή πέραν της ερωτικής, δεν θεωρείσαι ιερόδουλη.
Εγώ θα σου πρότεινα να μη βιάζεσαι και να χαρείς την ηλικία σου. Δε θα ξαναείσαι ποτέ ξανα 16. Άμα τα κάνεις όλα από τώρα, τι θα έχεις να ανακαλύψεις αργότερα; Κάθε πράμα στον καιρό του και επίσης μην επηρεάζεσαι από τις φίλες σου (που έχω την εντύπωση ότι αυτό κάνεις, για να αναρωτιέσαι...) Και γω θα συμφωνήσω με την μητέρα σου, όχι ΄γιατί και καλά στα 18 θα είσαι ενήλικη και θα μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, αλλά διότι σε αυτή την ηλικία θα έπρεπε να ασχολείσαι με το διάβασμα και με το χτίσιμο του μελλοντός σου, ώστε αργότερα να είσαι όντως ανεξάρτητη να κάνεις πραγματικά ό,τι θέλεις. Πιστεψέ με το σεξ και τα αγόρια δε θα τελειώσουν. Στα 18 θα έχεις τελειώσει το σχολείο, θα είσαι φοιτήτρια αν το θέλεις και θα έχεις χρόνο και μεγαλύτερη ωριμότητα να διαχειριστείς το θέμα του σεξ. Μη βιάζεσαι να μεγαλώσεις.Άντε και σου λέω το κάνεις τώρα, τι θα καταλάβεις; Στο σπίτι του φίλου σου ή στο δικό σου ή σε κάνα ξενοδοχείο, να κρύβεστε από τους γονείς κλπ κλπ. άστο να πάει στο διάολο... Καλύτερα μετά στο δικό σου σπιτάκι, ανεξάρτητη και να μη σε ενοχλεί κανείς, όποτε θες και με όποιον θες.
Scroll to top icon