ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.8.2015 | 18:11

Ετσι τον θελω τον γαμο μου

Ποιος θα μου το λεγε οτι θα ρχοταν μια στιγμη που θα ονειρευομουν τον γαμο μου..Φανταζομαι να ανεβαινω τα σκαλια για να ρθω κοντα σου. Κι ετσι οπως πλησιαζω..να παραπαταω γιατι ποτε δε φοραω ψηλοτακουνα. Κι εσυ να γελας ενω εγω προσπαθω να συμμαζεψω το νυφικο. Να σε κοιταω εκνευρισμενη κι εσυ να μην μπορεις να κρυψεις το χαμογελο σου.Να φτανουμε στο ιερο και να σου ψιθυριζω πως θα φαινεσαι πιο κοντος απο μενα στις φωτογραφιες γιατι φορεσα 12ποντα.Να μου δειχνεις στα κρυφα τι φορεσε παλι η θεια μου και εγω να γελαω. Κι οι αλλοι να μας κοιτανε περιεργα.Γιατι αυτο ειμαστε εμεις οι δυο. Τα γελια μας. Τα διεστραμμενα αστεια που μονο εμεις καταλαβαινουμε. Οι ανοιχτες καρδιες μας.Πειτε με ανωριμη, πειτε με οπως θελετε. Μαζι του δε με νοιαζει τιποτα και κανενας.Ν.
1
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί να σε πούμε ανώριμη καλέ;;Εξομολογήθηκες μια όμορφη σκέψη σου, που είναι το κακό;Ίσα ίσα περιγράφεις τα απλά και όμορφα πράγματα που κάνει ένα ζευγάρι όπως τα πειράγματα και κοινοί κώδικες αστείων:)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon